Η αγορά του LG G7 ThinQ σας δίνει δικαίωμα σε τηλεόραση Full HD 43 ιντσών

Η αγορά του LG G7 ThinQ σας δίνει δικαίωμα σε τηλεόραση Full HD 43 ιντσών

Για να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να αγοράσουν τη νέα κορυφή της σειράς LG G7 ThinQ, ο κορεατικός γίγαντας προτείνει μια πραγματικά ενδιαφέρουσα προσφορά για την Ιταλία. Πρακτικά, Όλοι όσοι αγοράζουν ένα LG G7 ThinQ θα λάβουν μια τηλεόραση Full HD 43 ιντσών ως δώρο.

Η λειτουργία ονομάστηκε “LG G7 – Ζωντανά συναισθήματα με μεγάλο τρόπο” και από τότε δραστηριοποιείται 7 Ιουνίου και έως 21 Ιουλίου. Λαμβάνοντας υπόψη την τιμή καταλόγου μόνο του smartphone (849 ευρώ), αυτή η προσφορά είναι πολύ ελκυστική.

Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει ή έχετε ήδη αγοράσει το LG G7, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι πρέπει να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα για να λάβετε τη δωρεάν τηλεόραση:

 • ΑΓΟΡΑ ένα smartphone LG G7 σε ένα από τα καταστήματα ή το ηλεκτρονικό εμπόριο μεταξύ αυτών που αναφέρονται παρακάτω
 • ΡΕΚΟΡ τα δεδομένα σας και εκείνα της αγοράς κάνοντας κλικ στο κουμπί “ΕΓΓΡΑΦΗ” στον ιστότοπο www.lgforyou.it εντός 15 ημερών από την αγορά.
 • ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥ IMEI του νέου σας LG G7 συνδέοντας από τη σελίδα του προσωπικού προφίλ σας το αργότερο στις 21 Ιουλίου 2018.
 • ΕΚΤΥΠΩΣΗ & ΑΠΟΣΤΟΛΗ την τεκμηρίωση εντός 7 ημερών από την ολοκλήρωση της ιδιότητας μέλους (θα επιβεβαιώσει το ταχυδρομικό σήμα).
 • Απαιτείται:
  – έγγραφο μέλους ·
  – αντίγραφο της απόδειξης ·
  – αντίγραφο του εγγράφου ταυτότητας.
  5) Λάβετε τηλεόραση LG 43 LG απευθείας στο σπίτι σας, εντός 180 ημερών, μετά την επικύρωση της συμμετοχής.

  Προϊόντα που εμπλέκονται:
  LG G7 (Μοντ. LMG710EM.AITCBK και mod. LMG710EM.AITCBL).

  Που να αγορασετε το LG G7
  Μπορείτε να αγοράσετε LG G7 σε αυτά τα καταστήματα: Comet, Euronics, Euronics City, Euronics Point, Expert, Expert Group, Grancasa, Mediaworld, Sme, Sinergy, Supermedia, Trony, Unieuro, Unieuro City.
  Ή στους ακόλουθους ιστότοπους: www.comet.it, www.euronics.it, www.expertonline.it, www.mediaworld.it, www.supermedia.it, www.trony.it, www.unieuro.it.