Ηλεκτρικό πατίνι: έως 4 μπαταρίες και 2 κινητήρες, το Dot Boards είναι ένα υπερ-αρθρωτό μηχάνημα

Phonandroid : actu Android et High-tech

Αρχικά από την Αυστραλία, το Dot Boards είναι ένα μάλλον ειδικό ηλεκτρικό skateboard: είναι δυνατόν να το προσαρμόσετε πλήρως προσθέτοντας μπαταρίες και έναν δεύτερο κινητήρα, προκειμένου να αποκτήσετε μέγιστη ισχύ και μεγαλύτερη εμβέλεια.

Οι Brothers Matt και Pete Hill εξασκούνται πατίνι για καλά σαράντα χρόνια. Ήταν πάντα μέρος της “σκηνής” του πατινιού, και είναι τόσο οπαδοί αυτής της μορφής μεταφοράς που ακόμη και, στα νεότερα τους χρόνια, εγκατέστησαν έναν κινητήρα αλυσοπρίονου σε ένα από τα μηχανήματά τους για να μετακινηθούν. πιο γρήγορα στους δρόμους της Μελβούρνης. Αφού έχουν δημιουργήσει, με τη βοήθεια του 3ου αδελφού τους, της δικής τους εταιρείας που ονομάζεται Globe International, προσπαθούν τώρα να φέρουν επανάσταση στο ηλεκτρικό πατίνι.

Ηλεκτρικό skateboard με τελική ταχύτητα 38,6 km / h.

ο Πίνακες κουκκίδων είναι το αποτέλεσμα έρευνας 6 ετών, αλλά τελικά διατίθεται στην αγορά. Η ιδιαιτερότητα αυτού του ηλεκτρικού πατίνι είναι η πλήρης αρθρωτότητά του. Πρώτον, είναι δυνατή η ενσωμάτωση έως τέσσερις μπαταρίες. Κάθε μπαταρία παρέχει απόσταση 6 μιλίων (περίπου 9,65 km), είναι δυνατή η κάλυψη έως και 24 μίλια συνολικά (περίπου 38,6 χλμ.) Φυσικά, εάν θέλετε να μειώσετε το βάρος του skateboard, μπορείτε εύκολα να το κάνετε χωρίς επιπλέον μπαταρίες και να διατηρήσετε μόνο μία.

Πίνακες κουκκίδων

Το πατίνι είναι προσαρμόσιμο σε όλες τις κατευθύνσεις, είναι επίσης δυνατό να επιλέξετε δύο κινητήρες αντί για έναν, η λειτουργία πραγματοποιείται σε λιγότερο από ένα λεπτό χρησιμοποιώντας ένα απλό κλειδί Allen. Οι τροχοί μπορούν εύκολα να αλλάξουν, έτσι ώστε το skateboard να ανυψώνεται ή να χαμηλώνεται με δύο πινελιές από ένα κουτάλι. Οι πίνακες κουκκίδων μπορούν να ανέβουν σε μια πλαγιά με κλίση 30 ° και να φτάσουν σε ταχύτητα 24 MPH (38,6 km / h).

Διαβάστε επίσης: HIMO H1, η Xiaomi παρουσιάζει ένα πτυσσόμενο ηλεκτρικό σκούτερ που χωράει στο σακίδιο

Τα πίσω φώτα LED βρίσκονται στους πίνακες κουκίδων, η φωτεινή απόδοση των οποίων μπορεί να ρυθμιστεί. Η συσκευή διαθέτει τηλεχειριστήριο, το οποίο προσφέρει ένα σύστημα ελέγχου ταχύτητας αφιερωμένο σε μεγάλες διαδρομές Τέλος, οι αδελφοί Hill επιθυμούν να προσφέρουν μια ολόκληρη γκάμα Dot Boards, αφήνοντας έτσι τον σκέιτερ να προσαρμόσει το μηχάνημά του από την αρχή. Η τιμή του ποικίλλει ανάλογα: το μικρό και συμπαγές μοντέλο εμφανίζεται στο 1.279 $ (1.149 περίπου ευρώ), ενώ το μεσαίου μεγέθους αξίζει 1,299 $ (Περίπου 1.167 ευρώ). Η έκδοση Transporter διατίθεται στο εμπόριο 1.599 $ (περίπου 1.437 ευρώ). Όλες αυτές οι τιμές ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τα αξεσουάρ που προστέθηκαν.

Πηγή: Electrek