Εχεις εραστή? Λόγω του smartphone Samsung, μπορεί να λερωθεί!

Εχεις εραστή?  Λόγω του smartphone Samsung, μπορεί να λερωθεί!

Τι είναι περίεργο τι συμβαίνει σε μεγάλο αριθμό χρηστών που κατέχουν μία από τις τελευταίες κορυφαίες κατηγορίες Samsung. Για ορισμένα συγκεκριμένα σφάλματα που υπάρχουν στο πιο πρόσφατο υλικολογισμικό ή στην εφαρμογή Μηνύματα, το samrtphone μεταφέρει ιδιωτικές φωτογραφίες που περιέχονται στη συλλογή στη λίστα επαφών επιλέγοντας τον παραλήπτη “τυχαία”.

Η ομορφιά είναι ότι όταν αυτό συμβαίνει στο smartphone δεν υπάρχει ίχνος αυτής της λειτουργίας, αλλά στην πραγματικότητα η εντολή ξεκινά χωρίς καμία λογική εξήγηση. Για να επιβεβαιώσετε το πρόβλημα μια ολόκληρη σειρά αναφορών που δημοσιεύονται στην πύλη Reddit.

Η Samsung δεν είναι φίλος σας και θα μπορούσε να σας φέρει σε μπελάδες

Η γκαλερί του smartphone μας είναι ιδιωτική, ποιος ξέρει τι κρύβουμε, εν συντομία, αν οι γκαλερί των κινητών τηλεφώνων μας θα μπορούσαν να μιλήσουν, θα ήταν πραγματικά ενοχλητικό. Ωστόσο, έχουμε τουλάχιστον τη βεβαιότητα ότι όλα όσα περιέχονται σε αυτόν τον χώρο παραμένουν. Το πρόβλημα είναι ότι οι τελευταίες κορυφαίες σειρές Samsung στέλνουν τυχαίες φωτογραφίες σε τυχαίες επαφές που είναι καταχωρημένες στο βιβλίο διευθύνσεων.

Ένας χρήστης πιστώθηκε με δυσανάλογα ποσά από τον τηλεφωνητή επειδή συνέχισε να στέλνει τυχαίες επαφές σε μια επαφή στο βιβλίο διευθύνσεων. Ένας άλλος χρήστης συνέχισε να στέλνει ολόκληρη τη γκαλερί στη φίλη του, το πρόβλημα είναι ότι ποτέ δεν παρατήρησε τίποτα επειδή δεν έστειλε την εντολή.

Εν ολίγοις, μια ενοχλητική κατάσταση που σίγουρα δεν θέτει τη Samsung σε όμορφη θέση. Το σφάλμα φαίνεται να επηρεάζει τις συσκευές Samsung ανεξάρτητα από τον χειριστή τους, ως εκ τούτου, δεν είναι ένα συγκεκριμένο φαινόμενο του ISP. Οι περισσότερες αναφορές συμφωνούν ότι το σφάλμα παρουσιάστηκε πιθανώς στην τελευταία ενημέρωση της εφαρμογής Samsung Messages. Είναι αυτονόητο, επομένως, αποφύγετε την εφαρμογή της ενημέρωσης, εάν δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμη.

Για να προσπαθήσετε να “αντιμετωπίσετε” το πρόβλημα, προτείνουν να απενεργοποιήσετε τα δικαιώματα αποθήκευσης για μηνύματα Samsung. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα μπορείτε πλέον να στέλνετε φωτογραφίες μέσω μηνυμάτων, αλλά τουλάχιστον δεν θα καταλήξετε σε μια δυσάρεστη έκπληξη.

Πηγή | Reddit