Εφαρμογή Google: η σκοτεινή λειτουργία φτάνει στο Android 10, κατεβάστε το APK

Εφαρμογή Google: η σκοτεινή λειτουργία φτάνει στο Android 10, κατεβάστε το APK

Η εφαρμογή Google κινείται με τη σειρά της προς τη σκοτεινή πλευρά. Η Google αναπτύσσει αυτήν τη στιγμή μια σκοτεινή λειτουργία σε όλα τα smartphone που είναι εξοπλισμένα με Android 10, δηλαδή τα Pixels. Όλες οι αναζητήσεις ή τα ερωτήματά σας καλύπτονται τώρα με σκούρο γκρι χρώμα. Για να το εκμεταλλευτείτε το συντομότερο δυνατό, σας συμβουλεύουμε να εγκαταστήσετε το APK της τελευταίας έκδοσης της εφαρμογής στο smartphone σας.

Όπως υποσχέθηκε, η Google συνεχίζει να κυκλοφορεί μια σκοτεινή λειτουργία σε όλες τις εφαρμογές της. Μετά το Gmail και το Play Store στην αρχή της εβδομάδας, είναι η σειρά της εφαρμογής Google να μεταβεί στη σκοτεινή πλευρά, να αναφέρουν τους συναδέλφους μας από το 9to5Google. Η εφαρμογή παρέχει άμεση πρόσβαση στη μηχανή αναζήτησης Google για να βρείτε εικόνες, ειδήσεις, ώρες ταινιών, οδηγίες, πρόγνωση καιρού για την τοποθεσία σας ή κοντινά εστιατόρια και μπαρ. Μπορείτε ακόμη και να διαμορφώσετε την εφαρμογή για να λάβετε εξατομικευμένα αποτελέσματα.

Διαβάστε επίσης: Αρχεία από ενημερώσεις Google με σκοτεινή λειτουργία και νέο πρόγραμμα αναπαραγωγής ήχου

Εφαρμογή Google: Η σκοτεινή λειτουργία κυκλοφορεί σε Android 10, εγκαταστήστε το APK

Ήδη εμφανίστηκε στην έκδοση beta της εφαρμογής Google στις αρχές του έτους, η σκοτεινή λειτουργία επιβεβαιώθηκε πρόσφατα από τον πηγαίο κώδικα της εφαρμογής, καθώς και από την επιλογή Face Match για το Google Home Nest Hubs με οθόνες. Για να επωφεληθείτε από αυτήν τη “σκοτεινή λειτουργία” που προορίζεται να μειώσει την κόπωση των ματιών και να βελτιώσει την αυτονομία των smartphone με οθόνες OLED, είναι απαραίτητο να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία σκοτεινού συστήματος ενεργοποιώντας την εξοικονόμηση μπαταρίας.

Για τους πιο ανυπόμονους, σας προσκαλούμε να κατεβάσετε το APK αυτής της νέας έκδοσης απευθείας από τον ιστότοπο APK Mirror. Αν δεν ξέρετε πώς να το κάνετε, σας συμβουλεύουμε να ρίξετε μια ματιά στο αρχείο μας πώς να κατεβάσετε ένα APK στο Android.

Κατεβάστε την τελευταία έκδοση της εφαρμογής Google από το Play Store

Κατεβάστε το APK της τελευταίας έκδοσης από την εφαρμογή Google στο APK Mirror

Πηγή: 9to5Google