Ερχόμενοι σύντομα σε λειτουργία Battle Royale στο Call of Duty Modern Warfare;

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μια λειτουργία Battle Royale θα μπορούσε σύντομα να προσγειωθεί στο Call Of Duty Modern Warfare. Ο ανθρακωρύχος δεδομένων Senescallo ανακάλυψε ενδείξεις σχετικά με αυτό το θέμα στα αρχεία του παιχνιδιού. Προγραμματισμένο για τις αρχές του 2020, η λειτουργία παιχνιδιού θα μπορούσε να φιλοξενήσει 200 ​​παίκτες και θα ενσωμάτωσε ένα μάλλον πρωτότυπο σύστημα ανάνηψης.

Το Call of Duty Modern Warfare κυκλοφόρησε στις 25 Οκτωβρίου και γρήγορα χτύπησε τους μετρητές με έσοδα άνω των 600 εκατομμυρίων δολαρίων σε τρεις ημέρες. Η επιτυχία ήταν εκεί, και αυτό παρά την απουσία ενός εξαιρετικά δημοφιλούς τρόπου λειτουργίας μεταξύ των παικτών: το Battle Royale. Μια αποτυχία που θα μπορούσε σύντομα να διορθωθεί.

Ο ανθρακωρύχος δεδομένων Senescallo έψαξε τα αρχεία παιχνιδιών του Infinity Ward. Θα είχε βρει αρκετές ενδείξεις για την επικείμενη άφιξη ενός τρόπου Battle Royale. Ως υπενθύμιση, ο Senescallo είχε επίσης ανακαλύψει πριν από λίγο καιρό μια λίστα με νέους χάρτες, οι οποίοι περιλάμβαναν κυρίως το ShootHouse, έναν από τους τελευταίους χάρτες που προστέθηκαν στο παιχνίδι.

Ένα πρωτότυπο σύστημα ανάνηψης

Ο πληροφοριοδότης κατάφερε να πάρει τα χέρια του σε μια εναέρια εικόνα του μελλοντικού χάρτη λειτουργίας Battle Royale. Ο χάρτης φαίνεται αρκετά τεράστιος και θα ήταν συγκρίσιμος με τους χάρτες που είναι διαθέσιμοι στη λειτουργία Land War. Ταυτόχρονα, εάν ο τρόπος παιχνιδιού προορίζεται πράγματι για 200 παίκτες, απαιτείται χώρος.

Όπου αυτό το Battle Royale θα μπορούσε να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό (μάλλον δύσκολο αυτή τη στιγμή μεταξύ των Apex Legends, Fortnite, PUBG ή ακόμα και Call of Duty Black Ops 4), βρίσκεται στο σύστημα ανάνηψης. Τα μέλη της ομάδας μπορούν να αναβιώσουν έναν πεσμένο συμπαίκτη τους χρησιμοποιώντας ένα διακριτικό respawn.

Ο αναστημένος σύμμαχος στη συνέχεια θα μεταφερόταν με ασθενοφόρο σε ένα στρατόπεδο φυλακών του Γκιλάγκ. Στη συνέχεια, θα πρέπει να αντιμετωπίσει έναν άλλο παίκτη σε έναν αγώνα μέχρι το θάνατο. Ο νικητής έχει το δικαίωμα να φύγει από το στρατόπεδο και να επιστρέψει στο παιχνίδι. Σύμφωνα με τον Senescallo, θα ήταν επίσης ένα σύστημα διαφυγής. Αυτό το σενάριο με σενάριο θα επέτρεπε σε όλους τους σκοτωμένους παίκτες να βγουν από το Gulag και να συνεχίσουν το παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης: Το Call Of Duty Modern Warfare 2019 ζυγίζει 175 GB σε υπολογιστή, ακολουθούν οι απαιτήσεις συστήματος

Αποστολές και νέο νόμισμα εντός παιχνιδιού;

Επιπλέον, οι ομάδες θα μπορούσαν να δεχτούν πολλές αποστολές στη λειτουργία Battle Royale. Τα δισκία αφής θα ήταν διάσπαρτα γύρω από το πεδίο της μάχης. Θα περιείχαν διάφορους στόχους: εξάλειψη ενός συγκεκριμένου παίκτη, σύλληψη μιας περιοχής του χάρτη. Η επιτυχής ολοκλήρωση των αποστολών θα σας επιτρέψει να αποκτήσετε καλύτερο εξοπλισμό κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Τέλος, ο Senescallo θα είχε ανακαλύψει ένα μελλοντικό νόμισμα στο παιχνίδι που ονομάζεται Plunder. Φαίνεται ότι προορίζεται για τη λειτουργία Battle Royale και οι παίκτες θα μπορούσαν να το κερδίσουν ολοκληρώνοντας αποστολές και εξαλείφοντας τους εχθρούς. Στη συνέχεια, η λεηλασία θα χρησιμοποιηθεί για την αγορά αντικειμένων από το κατάστημα ή τη μετατροπή τους σε πόντους εμπειρίας. Θα ήταν ακόμη δυνατό να στοιχηματίσουμε στον αγώνα για τον θάνατο που έλαβε χώρα στο Gulag.

Εάν είναι δυνατόν να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα για να αγοράσετε το Plunder, είμαστε περίεργοι να δούμε πώς η Activision και η Infinity Ward θα διαχειρίζονται αυτό το στοιχείο “Στοίχημα”. Οι αποκλίσεις μπορούν να συμβούν πολύ γρήγορα με αυτό το είδος μηχανισμού.

Πηγή: DigitalTrends

εναέρια προβολή χάρτη μάχη royale call of duty