Επιβεβαιώθηκε η γρήγορη φόρτιση Galaxy Fold 2: 25W Super Fast Charging

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 14 Απριλίου 2020 στις 15 ώρες και 46 λεπτά

Το Galaxy Fold 2, το επόμενο πτυσσόμενο smartphone της Samsung, θα μπορούσε να είναι εξοπλισμένο με τεχνολογία εξαιρετικά γρήγορης φόρτισης. Πιο συγκεκριμένα θα ήταν το Super Fast Charging 25W που έχει ήδη χρησιμοποιηθεί στο Galaxy S10 5G. Οι συνάδελφοί μας από τον ιστότοπο XDA-Developers πραγματοποίησαν αυτήν την ανακάλυψη σκάβοντας τον κώδικα της τελευταίας έκδοσης του One UI 2.0.

Πιθανή απόδοση του Galaxy Fold 2

Η αναμενόμενη ημερομηνία της επίσημης παρουσίασης του Galaxy Fold 2 πλησιάζει γρήγορα και ενώ περιμένοντας την 11η Φεβρουαρίου 2020, οι ειδικοί του ιστότοπου XDA-Developers διασκεδάζουν να ανακαλύψουν τον κωδικό της τελευταίας έκδοσης του One UI 2.0, την επικάλυψη στο σπίτι. από τη Samsung. Μια γραμμή κώδικα αφιερωμένη στην επαναφόρτωση τράβηξε την προσοχή τους: bloom_front_charging_effect_superfast ».

Γιατί αυτή η γραμμή κώδικα σχετίζεται με το Galaxy Fold 2; Ακριβώς επειδή ο όρος Bloom θα ήταν στην πραγματικότητα το κωδικό όνομα που σχετίζεται με το επόμενο πτυσσόμενο smartphone του κατασκευαστή. Προσθέστε σε αυτό το συνδυασμό λέξεων φόρτιση και Ταχύτατο και καθίσταται δυνατό να συναχθεί το συμπέρασμα ότι το Galaxy Fold 2 μπορεί να εξοπλιστεί με τεχνολογία γρήγορης φόρτισης.

Διαβάστε επίσης: Το Galaxy Fold 2 θα επωφεληθεί από μια εξαιρετικά λεπτή γυάλινη οθόνη, αντίο στην κάμψη;

Χωρίς να πάει πολύ μακριά, το αναδιπλούμενο smartphone θα μπορούσε συνεπώς να φέρει γρήγορη φόρτιση 25W. Αυτό βρίσκουμε ειδικά στο Galaxy Note 10 και στο Galaxy S10 5G. Η δυνατότητα γρήγορης φόρτισης 45W, όπως προσφέρει το Galaxy Note 10+, φαίνεται απίθανο σύμφωνα με τους ειδικούς της XDA-Developers. Σύμφωνα με τους bloggers, οι μπαταρίες Galaxy Fold 2 θα πρέπει να έχουν χαμηλότερη χωρητικότητα από το ισχύον πρότυπο.

Γνωρίζουμε, για παράδειγμα, ότι η πρώτη μπαταρία θα είναι 900 mAh, ενώ η δεύτερη θα ήταν προφανώς πολύ μεγαλύτερη. Λόγω της αναδιπλούμενης εμφάνισης του smartphone, αρκετοί δημοσιογράφοι, συμπεριλαμβανομένων εκείνων στο XDA-Developers, έχουν συνολική χωρητικότητα μικρότερη από 3000 mAh. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, το Galaxy Fold 2 θα μπορούσε πολύ γρήγορα να βγει στην αγορά, καθώς η Samsung θέλει να το διαθέσει αμέσως μετά την παρουσίασή του τον Φεβρουάριο του 2020. Θα μπορούσε να είναι πολύ φθηνότερο από τον μεγαλύτερο αδερφό της, αφού σύμφωνα με τους συναδέλφους μας στην εφημερίδα The Korea Herald το smartphone θα μπορούσε να πουλήσει περίπου 850 $. Ένα πολύ ελαφρύτερο τιμολόγιο από το 2000 € που ζητήθηκε για το πρώτο Galaxy Fold του ονόματος.

Πηγή: SAMMobile