Επανεξέταση – Puro Zeta Slim Cover για iPad Mini

Επανεξέταση - Puro Zeta Slim Cover για iPad Mini

Εκεί ΚΑΘΑΡΟΣ για όσους από εσάς δεν γνωρίζετε ότι είναι μια ιταλική εταιρεία που γεννήθηκε πρόσφατα που είχε και εξακολουθεί να έχει μεγάλη επιτυχία στον κόσμο της παραγωγής και της διανομής αξεσουάρ για ηλεκτρονικά, καθιστώντας μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου

Σήμερα σας προσφέρουμε την κριτική του Zeta Slim Cover για iPad Mini.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

Ακολουθούν τα τεχνικά χαρακτηριστικά που αναφέρονται στον ιστότοπο Puro:

  • Μαγνητικό κλείσιμο – λειτουργία Ξυπνήστε / κοιμόμαστε
  • Ελαστικό κλείσιμο ασφαλείας
  • Υποστήριξη στο πίσω μέρος
  • Ανυψωτικό πληκτρολογίου, υποστήριξη βίντεο
  • Σκληρό κάλυμμα στο πίσω μέρος
  • Δωρεάν πρόσβαση σε εντολές
  • ΥΛΙΚΟ: PU (μπροστινό κάλυμμα) + PC (πίσω κάλυμμα)

Σχέδιο

Αφού το χρησιμοποιήσω για μερικές ώρες, μπορώ να πω ότι το κάλυμμα εγγυάται πλήρης προστασία για ολόκληρη τη συσκευή τόσο στο μπροστινό όσο και στο πίσω μέρος. Στην πραγματικότητα αποτελείται από ένα σκληρό κάλυμμα εξαιρετικά λεπτό στο πίσω μέρος όπου εισάγουμε το δικό μας iPad που είναι αγκιστρωμένα σταθερά. Μπροστά βρίσκουμε ένα πλαίσιο μαγνητών το οποίο, αφού κλείσει, επιτρέπει, μέσω ενός καινοτόμου συστήματος, την αυτόματη ενεργοποίηση και απενεργοποίηση της συσκευής (Λειτουργία εμφάνισης αφύπνισης / ύπνου).

20130917_175951

Πιθανές χρήσεις

Το μπροστινό μέρος διπλωμένο από πάνω σας επιτρέπει να ξαπλώνετε το iPad σε πολλές θέσεις πιο άνετη για τη χρήση του. Στην πραγματικότητα μπορούμε να το διπλώσουμε με τέτοιο τρόπο για να γράφεις άνετα ή σε οριζόντια θέση υποστηρίζεται ώστε να μπορείτε να βλέπετε αρχεία πολυμέσων με άνεση. Εξάλλου ΚΑΘΑΡΟΣ έχει “τοποθετήσει” ένα ελαστικό στο κάλυμμα, για άνετο κλείσιμο και με απόλυτη ασφάλεια.

Συμπεράσματα

Τα συμπεράσματα μπορούν να είναι μόνο θετικά. Το εξώφυλλο κάνει ό, τι υπόσχεται, είναι πολύ βολικό και πάνω απ ‘όλα μπορείτε να νιώσετε την εξαιρετική ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται για την υλοποίησή του.

Επιπλέον, η αξία για τα χρήματα είναι επίσης εξαιρετική, απλά σκεφτείτε ότι μπορείτε να τα αγοράσετε στο 34,99 € απευθείας από τον ιστότοπο του καταστήματος ΚΑΘΑΡΟΣ επίσης προσβάσιμο μέσω αυτού του συνδέσμου, ενώ φυσικά στο κατάστημα Pure μπορείτε να βρείτε άλλα μοντέλα ipad mini case.