Επανεξέταση – Pure Slim Booklet για το Galaxy Note II

2013-06-10 15.05.13

Σήμερα για την ενότητα “Italy Tech Style” σας προσφέρουμε την αναθεώρηση μιας υπόθεσης από την Italianissima ΚΑΘΑΡΟΣ για το Samsung Galaxy Note II: το Βιβλίο Pure Slim

Η συσκευασία είναι η κλασική πρόταση της Puro, με την τρύπα στο μπροστινό μέρος, ώστε να μπορείτε να εκτιμήσετε την ποιότητα των υλικών. Η θήκη είναι όντως κομψή πλαστικό δέρμα και διατίθεται σε δύο χρώματα: Λευκό και Μπλε.

Το Slim Booklet είναι μια περίπτωση με «άνοιγμα βιβλίουείναι πολύ ευχάριστο στην αφή. Η παρουσία του λογότυπου Puro και η πτώση, σύμβολο της μάρκας, δίνουν μια πραγματικά όμορφη μετωπική όψη στην υπόθεση. Όπως μπορείτε να μαντέψετε από το όνομα “slim”, αυτή η περίπτωση, ακόμη και αν το λεπτό αποδειχθεί ανθεκτικό και εγγυάται μια πολύ καλή προστασία για τη συσκευή.

2013-06-10 15.06.08

Η διαμόρφωση δεν θίγει την πρόσβαση στα στοιχεία ελέγχου smartphone στην οποία μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο βύσμα τροφοδοσίας, στο κουμπί λειτουργίας και στη γραφίδα χωρίς να χρειάζεται να αφαιρέσετε το smartphone από τη θήκη.

2013-06-10 15.09.34 2013-06-10 15.09.47

Από τη σκοπιά της σχεδίασης μπορούμε να συγχαρούμε μόνο τον Puro που έχει επίσης φροντίσει πολύ καλά το εσωτερικό της θήκης. Τα εσωτερικά βελούδινα φινιρίσματα, διακοσμημένα με την υφή σε σχήμα σταγόνας, είναι πολύ ευχάριστα και κομψά. Η παρουσία της κόλλας 3Μ αρχικά μας άφησε λίγο αμηχανία, αλλά πρέπει να πούμε ότι σας επιτρέπει να στερεώσετε τη συσκευή με πολύ ασφαλή τρόπο. Εάν θέλουμε να βρούμε ένα ελάττωμα σε αυτήν την περίπτωση θα μπορούσαμε να πούμε ότι η επιφάνεια είναι λίγο λεπτή, πολύτιμο σύμπτωμα.

2013-06-10 15.07.25 2013-06-10 15.08.46

Κατά τη γνώμη μας, η θήκη είναι όμορφη και πολύ καλοφτιαγμένη, τόσο για την ποιότητα όσο και για την αισθητική και δίνει για μας Σημείωση II Galaxy ένα άγγιγμα μοναδικής κατηγορίας. Το μαγνητικό κλιπ καταφέρνει πάντα να διατηρεί τη θήκη κλειστά σφιχτά στο τηλέφωνο και επίσης καταφέρνει να αγκυρώσει το αντίθετο μέρος όταν το διπλώσουμε ξανά, εξαλείφοντας την ενοχλητική ταλάντωση της θήκης κατά την απάντηση στο τηλέφωνο.

Θεωρούμε το προϊόν μια εξαιρετική επιλογή για όσους διαθέτουν Samsung Galaxy Note II και σας υπενθυμίζουμε ότι τα προϊόντα Puro πωλούνται στις κύριες αλυσίδες συσκευών ή απευθείας ηλεκτρονικά στο Puro Store στην τιμή των 29,99 €.