Επανεξέταση | Φορητό πακέτο ισχύος Verbatim

SAMSUNG ΚΑΜΕΡΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο κόσμος των κινητών αναπτύσσεται συνεχώς και τώρα τα tablet και τα smartphone χρησιμοποιούνται καθημερινά για διαφορετικές ανάγκες και σε ορισμένες περιπτώσεις αντικαθιστούν ακόμη και υπολογιστές και φορητούς υπολογιστές, χάρη στην απλότητα και την ταχύτητα χρήσης και πάνω απ ‘όλα τη δυνατότητα σύνδεσης στο Internet όπου κι αν βρίσκεστε είναι. Δυστυχώς, ωστόσο, όποιος χρησιμοποιεί ένα σύγχρονο smartphone ή tablet, είτε πρόκειται για Android, Windows Phone είτε για Apple, αντιμετώπισε το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο κόσμος των κινητών: διάρκεια ζωής μπαταρίας.

Δυστυχώς, η τεχνολογική ανάπτυξη των μπαταριών δεν ακολούθησε αυτήν των συσκευών και ακόμη και με τη μέση χρήση των νέων συσκευών που αποδίδουν όλο και περισσότερο, αλλά ταυτόχρονα πεινασμένοι για ενέργεια, είναι δύσκολο να καλυφθεί ολόκληρη η μέρα, ίσως χωρίς smartphone αυτήν τη στιγμή πιο αναγκαία.

SAMSUNG ΚΑΜΕΡΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ευτυχώς, υπάρχουν λύσεις που βοηθούν σε περίπτωση ανάγκης παρέχοντας μια φόρτιση στη συσκευή σας όσο είναι σύγχρονη, ας μιλήσουμε για φορητούς φορτιστές μπαταριών και σήμερα σας προσφέρουμε την αναθεώρηση του νέου μοντέλου που παράγεται από Κατά λέξει, ας μιλήσουμε για Φορητό πακέτο ισχύος.

Χαρακτηριστικά Φορητό πακέτο ισχύος Verbatim:

  • Μπαταρία: ιόντων λιθίου 3500mAh
  • Χωρητικότητα μπαταρίας: 3500 mAh (10 Wh)
  • Είσοδος (USB): 5 V DC, Max 1A
  • Έξοδος (USB): 5 V DC, Max 1A
  • Διαστάσεις προϊόντος: 114mm x 50.5mm x 18mm (Π x Υ x Β)
  • Βάρος προϊόντος: 112 γραμμάρια
  • Διάρκεια μπαταρίας: 500 κύκλοι
  • Τάση μπαταρίας λιθίου: 3,7 V
  • Αριθμός κυττάρων ιόντων λιθίου: 1

Φορητό πακέτο ισχύος Verbatim έρχεται με μια μπαταρία καλά 3500mAh με τεχνολογία λιθίου και χάρη στο μικρό του μέγεθος (114mm x 50,5mm x 18mm) και το μη υπερβολικό βάρος των 112 gr. Το επιτρέπει να μεταφέρεται αρκετά άνετα και επιτρέπει, χάρη στον σύνδεσμο microusb, να φορτίζει τη συσκευή σας όταν είναι απαραίτητο.

Στο πακέτο Verbatim Portable Power Pack υπάρχει προφανώς ένας φορτιστής, ένα απλό φύλλο με οδηγίες χρήσης και ένα καλώδιο USB – microUSB που θα χρησιμοποιηθεί τόσο για την επαναφόρτιση του φορτιστή όσο και της ίδιας της συσκευής.

SAMSUNG ΚΑΜΕΡΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το Verbatim Portable Power Pack διαθέτει είσοδο microusb για επαναφόρτιση και έξοδο USB για επαναφόρτιση της συσκευής σας που βρίσκεται στις δύο πλευρές της συσκευής, ενώ στο μπροστινό μέρος βρίσκουμε ένα κουμπί, το οποίο εάν πατηθεί υποδεικνύει την εναπομένουσα φόρτιση του Portable Power Pack χάρη στο βοήθεια του 4 LED με ευχάριστο μπλε χρώμα. Τα ίδια LED δείχνουν επίσης την κατάσταση φόρτισης της ίδιας της συσκευής όταν είναι συνδεδεμένη σε πρίζα.

Με το πλήρως φορτισμένο Verbatim Portable Power Pack προσπαθήσαμε να επαναφορτίσουμε ένα Samsung Galaxy S II με μπαταρία 2000mAh με εναπομένουσα φόρτιση 2%, καταφέρνοντας να φορτίστε πλήρως σε λιγότερο από 4 ώρες και με εναπομένουσα φόρτιση του Portable Power Pack ίσο με περίπου 25-30%.

SAMSUNG ΚΑΜΕΡΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Προφανώς μπορείτε να φορτίσετε τη συσκευή σας ακόμη και για λιγότερο χρόνο και ανάλογα με τις ανάγκες σας.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

Το Verbatim Portable Power Pack έχει αποδειχθεί ότι είναι ένα εξαιρετικό αξεσουάρ που εκτελεί άψογα την εργασία του φορτώνοντας εκ νέου την κινητή του συσκευή χωρίς προβλήματα και δυσκολίες, είτε πρόκειται για smartphone είτε για tablet, εφόσον είναι εξοπλισμένο με θύρα microusb για φόρτιση.

Χτισμένο με καλά υλικά, μικρές διαστάσεις καθώς και το βάρος, είναι κατάλληλο να μεταφέρεται χωρίς προβλήματα σε σακούλες, σακίδια και, ενδεχομένως, και στις τσέπες με σακάκια και παντελόνια. Κατά την άποψή μας, η επιλογή της δυνατότητας χρήσης της συσκευής τόσο για την ίδια φόρτιση όσο και για την κινητή συσκευή με ένα μόνο καλώδιο χάρη στις δύο υποδοχές USB είναι επίσης εξαιρετική, ακόμα κι αν θα προτιμούσαμε ένα ελαφρώς μεγαλύτερο καλώδιο.

Φορητό πακέτο ισχύος Verbatim είναι διαθέσιμο για αγορά στην τιμή των 39,99 € απευθείας στον ιστότοπο Verbatim όπου μπορείτε να βρείτε επιπλέον φορτιστές με διαφορετικές χωρητικότητες για τις φορητές σας συσκευές (επίσης Apple) αλλά και διάφορα άλλα αξεσουάρ.