Επανεξέταση – Αδιάβροχη θήκη Pure Smartphone

SAMSUNG ΚΑΜΕΡΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σήμερα για το τμήμα ‘Ιταλικό τεχνολογικό στυλΠροτείνουμε την αναθεώρηση μιας καθολικής θήκης ανθεκτικής στο νερό και τους ατμοσφαιρικούς παράγοντες που έκανε η Italianissima Pure: Αδιάβροχη θήκη Universal Smartphone

Το πακέτο δείχνει μερικά από τα υποστηριζόμενα μοντέλα και τα τεχνικά χαρακτηριστικά αυτής της πολύ ενδιαφέρουσας θήκης, δείχνοντας τις μέγιστες μετρήσεις της συσκευής που μπορούν να τοποθετηθούν σωστά και καθαρά ορατές. αντοχή στην επαφή με το νερό. Στη συσκευασία βρίσκουμε έναν πρακτικό ιμάντα για τη μεταφορά της θήκης που κρέμεται άνετα από το λαιμό και ένα μικρό φύλλο για εξηγήσεις χρήσης.

Η θήκη είναι κατασκευασμένη από υλικά που της επέτρεψαν να ληφθούν Πιστοποίηση IPx8 που της επιτρέπει να παραμένει βυθισμένη σε βάθος έως και 20 μέτρα για 1 ώρα εκτός από την αντίσταση στη σκόνη και την υγρασία, Έχει κάτι περισσότερο από αποδεκτό σχέδιο (δεν δημιουργήθηκε για να προσελκύσει αλλά για προστασία!) και διατίθεται στα χρώματα: Λευκό, Μαύρο και Μπλε.

Η αδιάβροχη θήκη Puro διατίθεται σε 4 διαφορετικά μεγέθη:

  • Για smartphone με οθόνες έως 4,2 ίντσες (το μοντέλο που δοκιμάζεται για αυτήν την κριτική), όπως iPhone 4/5 και Samsung Galaxy S2
  • Για smartphone με οθόνες έως 5,8 ίντσες, όπως HTC One, Galaxy SIII / S4, Galaxy Note 2
  • Για tablet με οθόνες έως 8 ίντσες, όπως iPad Mini και Galaxy Tab 2/3 7 και 8 ίντσες
  • Για tablet με οθόνη έως 10,1 ίντσες, όπως iPad και Galaxy Tab 2/3 10.1. και Σημειώσεις 10.1

Μόλις τοποθετηθεί η συσκευή στη θήκη, αρκεί να την κλειδώσετε με τις κατάλληλες στάσεις, μια πολύ απλή λειτουργία που πρέπει να γίνει ελέγχοντας προσεκτικά ότι οι συσκευές ασφαλείας έχουν κλείσει σωστά (υπό την επιβολή ποινής για τον κίνδυνο διείσδυσης στη θήκη). Μόλις κλείσει, θα είναι δυνατή η χρήση της οθόνης αφής χωρίς κανένα πρόβλημα, καθώς και η απάντηση σε τηλεφωνικές κλήσεις ή η εγγραφή SMS. Η επιλογή κατασκευής για να κάνετε τα πλευρικά μέρη της θήκης διαφανή είναι επίσης εξαιρετική, ώστε να μπορείτε εύκολα να βρείτε τα κουμπιά απελευθέρωσης καθώς και την ένταση ήχου.

Στις δοκιμές μας, προσπαθήσαμε να κάνουμε εγγραφές βίντεο στο νερό χωρίς κανένα πρόβλημα (προφανώς με ποιότητα εγγραφής όχι εξαιρετική αλλά ακόμα αποδεκτή) φέρνοντας το Galaxy S2 (χρησιμοποιείται για δοκιμές) σε βάθος περίπου 2,5 μέτρων για περίπου 30 λεπτά με το αποτέλεσμα του μια πλήρως λειτουργική και εντελώς στεγνή συσκευή.

Αυτή η αδιάβροχη θήκη Puro Smartphone είναι ένα απολύτως καλοφτιαγμένο gadget που Συνιστούμε ανεπιφύλακτα σε όσους σκοπεύουν, για διασκέδαση ή για εργασία, να μην εγκαταλείψουν το smartphone τους για αυτό το καλοκαίρι του 2013 και ότι μπορεί να φέρει όχι μόνο στην παραλία αλλά και στο νερό, όπου μπορεί πάντα να χρησιμοποιηθεί για την εγγραφή βίντεο και τη λήψη υποβρύχιων φωτογραφιών!

http://www.youtube.com/watch?v=cUSrp21ufqE

Θα πρέπει επίσης να θυμόμαστε ότι τα προϊόντα Puro πωλούνται στις κύριες αλυσίδες διανομής ή απευθείας ηλεκτρονικά στο κατάστημα Puro στις ακόλουθες τιμές:

  • Για smartphone με οθόνες έως 4,2 – 14,99 €
  • Για smartphone με οθόνες έως 5,8 – 16,99 €
  • Για tablet με οθόνες έως 8 ίντσες – 29,99 €
  • Για tablet με οθόνες έως 10,1 – 39,99 €