Επίσημο SFR Box 8: WiFi 6, 4K HDR, Amazon Alexa, εδώ είναι όλες οι πληροφορίες

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 26 Ιουλίου 2019 στις 13 ώρες 21 λεπτά

Το SFR Box 8 έχει γίνει επίσημο από την Altice. Διατίθεται από τις 20 Αυγούστου 2019, υπόσχεται μια εντελώς νέα εμπειρία με τους βοηθούς φωνής SFR και Amazon Alexa, καθώς και συμβατότητα WiFi 6, Dolby Vision και Dolby Atmos.

Η SFR παρουσίασε επίσημα στις 18 Ιουλίου 2018 το Box 8, που δημιουργήθηκε και παράγεται από την Altice Labs. Ο ISP υπερηφανεύεται για το ότι είναι ο πρώτος που προσφέρει ένα συμβατό πλαίσιο WiFi 6. Στη Γαλλία. Ο χειριστής υπόσχεται μια θεωρητική μέγιστη αθροιστική ταχύτητα WiFi πολλαπλασιασμένη επί 3,6 και “Βέλτιστη κάλυψη όλων των δωματίων στο σπίτι χάρη στο έξυπνο WiFi και Έρχονται επαναλήπτες WiFi “.

SFR Box 8: Amazon Alexa, συνδεδεμένο ηχείο με ηχεία… εναλλακτική λύση για το Freebox Delta;

Όπως και στο Freebox Delta, το SFR Box 8 είναι εξοπλισμένο με δύο βοηθούς φωνής. Του, στον οποίο μπορεί να ζητηθεί να εκτελέσει ενέργειες μέσω της φωνητικής εντολής “OK SFR” και επιτρέπει, για παράδειγμα, να ενεργοποιήσετε την τηλεόραση, να την απενεργοποιήσετε, να πραγματοποιήσετε αναζήτηση, να κάνετε zap και να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα, αλλά και να διαχειριστείτε όλα τα συνδεδεμένα αντικείμενα (φώτα, πρίζες, κάμερες) στο σπίτι χάρη στο “Η πρόταση Home SFR θα έρθει”. Αλλά και το Amazon Alexa, το οποίο θα ενσωματωθεί λίγες εβδομάδες μετά την έναρξη της προσφοράς. Το συνδεδεμένο ηχείο της τηλεόρασης SFR Box 8 διαθέτει στερεοφωνικά ηχεία και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υποστήριξη ακρόασης για μουσική.

Διαβάστε επίσης: Το SFR ξεκινά επιτέλους 4G + στα 1 Gbit / s

Το SFR Box 8 προσφέρει 4K HDR με Dolby Vision και Dolby Atmos για “Μια πιο πιστή εικόνα, με περισσότερα χρώματα, τα επίπεδα φωτεινότητας και αντίθεσης δεν έφτασαν ποτέ “. Από την πλευρά του ήχου, αυτό θα σας επιτρέψει να επωφεληθείτε από έναν πιο καθηλωτικό ήχο. Η τηλεοπτική διεπαφή παίρνει μια αλλαγή. Ο στόχος του χειριστή με αυτήν τη νέα έκδοση: “Απλοποίηση και απλοποίηση της πλοήγησης”.

Το SFR Box 8 θα είναι διαθέσιμο στις προσφορές Fiber (FTTH) και ADSL από τις 20 Αυγούστου 2019 και στο Fiber (FTTB) στις 8 Οκτωβρίου. Δεν έχει ανακοινωθεί καμία τιμή, θα πρέπει να περιμένουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας για να μάθουμε τι έχει στη διάθεσή μας το SFR. Περιμένουμε επίσης μια νέα πρόταση από την Orange στην αρχή της σχολικής χρονιάς.

Πηγή: Altice