Επίσημο LG G8X ThinQ: Η LG στοιχηματίζει σε smartphone διπλής οθόνης στο IFA 2019

Phonandroid : actu Android et High-tech

Το LG G8X ThinQ παρουσιάστηκε επίσημα στο IFA 2019 στο Βερολίνο. Με τη Διπλή Οθόνη, το smartphone διαθέτει μια δεύτερη οθόνη, τόσο μεγάλη και τόσο καλή ποιότητα όσο η κύρια οθόνη. Ένα σύστημα που μπορεί να βρει τη χρήση του για πολλαπλές εργασίες.

Η LG εκμεταλλεύτηκε το IFA 2019 στο Βερολίνο για να ανακοινώσει επίσημα το G8X ThinQ καθώς και μια νέα έκδοση της τεχνολογίας Dual Screen. Όπως και με το LG V50 ThinQ που παρουσιάστηκε πριν από έξι μήνες στο MWC Barcelona, ​​το LG G8X ThinQ είναι ένα τυπικό smartphone υψηλών προδιαγραφών, το οποίο είναι συμβατό με κέλυφος, μετατρέποντάς το σε συσκευή με δύο οθόνες.

LG G8X ThinQ: ένα smartphone με πτυσσόμενη οθόνη όχι, αλλά με δύο οθόνες ναι

Όσο για το τεχνικό φύλλο, παραμένουμε κλασικοί: Οθόνη OLED FullVision 6,4 ιντσών με ορισμό FHD + και αναλογία 19,5: 9, Snapdragon 855 SoC σε συνδυασμό με μνήμη RAM 6 GB και χώρο αποθήκευσης 128 GB (επεκτάσιμη έως 2 TB μέσω microSD), μπαταρία 4000 mAh, διπλός αισθητήρας φωτογραφιών ευρείας γωνίας 12 MP OIS + 13 MP, μπροστινή μονάδα 32 MP, συσκευή ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη, υποδοχή υποδοχής 3,5 mm, στερεοφωνικά ηχεία, πιστοποίηση IP 68, Bluetooth 5.0 και Android 9 Pie.

Η δεύτερη οθόνη είναι πανομοιότυπη με τον κύριο πίνακα, τόσο από άποψη μεγέθους, τεχνολογίας όσο και ποιότητας. Προφανώς, η συσκευή διαχειρίζεται πολλαπλές εργασίες, εδώ προσφέρει όλο το ενδιαφέρον της. Μπορείτε να έχετε μια “παθητική” εφαρμογή που δεν απαιτεί δράση από την πλευρά σας σε μια οθόνη (για παράδειγμα οι Χάρτες Google, το Netflix ή το YouTube) κατά την αποστολή μηνυμάτων στο WhatsApp για παράδειγμα. Τι μπορούμε ήδη να κάνουμε σήμερα με τα smartphone Android με το διαμέρισμα οθόνης. Όταν το κέλυφος είναι κλειστό, η οθόνη εμφανίζει ειδοποιήσεις και πρακτικές πληροφορίες.

Η LG δεν έχει ακόμη ανακοινώσει ημερομηνία κυκλοφορίας ή τιμή για αυτό το G8X ThinQ. Δεν είναι επίσης γνωστό εάν το κινητό θα είναι διαθέσιμο στη Γαλλία, όπου η LG έχει αποσυρθεί εν μέρει για αρκετούς μήνες. Η μόνη ένδειξη που μοιράζεται ο κατασκευαστής της Νότιας Κορέας: θα κυκλοφορήσει κατά το τέταρτο τρίμηνο του 2019.