Επίσημο iPad 7: Η Apple παρουσιάζει tablet entry-level με οθόνη 10,2 ″, στα 329 $

Phonandroid : actu Android et High-tech

Το iPad 7 είναι επίσημο! Η Apple εκμεταλλεύτηκε το βασικό σημείωμα που αφιερώθηκε στο iPhone 11 για να σηκώσει το πέπλο σε μια νέα επανάληψη σε επίπεδο εκκίνησης του διάσημου tablet με οθόνη αφής. Αυτό το νέο iPad είναι εξοπλισμένο με iPadOS, το νέο λειτουργικό σύστημα αφιερωμένο σε iPads, οθόνη 10,2 ιντσών και προαιρετικό φυσικό πληκτρολόγιο. Καταγράφουμε αυτήν την έκπληξη καινοτομία.

Ενάντια σε όλες τις πιθανότητες, η Apple παρουσίασε μια νέα γενιά iPad κατά τη διάρκεια της ομιλίας της στις 10 Σεπτεμβρίου 2019. Αυτή η νέα έκδοση έχει ως στόχο νααντικαταστήστε το γηρασμένο iPad 9,7 ιντσών προσφέροντας ένα πιο μυώδες και αναθεωρημένο τεχνικό φύλλο. Έτσι, το tablet τροφοδοτείται από το τσιπ A10 Fusion που βρίσκεται στο iPhone 7 συγκεκριμένα. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το iPad 7 δεν είναι τόσο ισχυρό όσο το iPad Pro και το τσιπ A10X Fusion.

Επίσημη οθόνη iPad 7: 10,2 ιντσών, chip A10 και Smart Keyboard στα 329 $

Σε αντίθεση με το iPad Pro, το iPad 7 βασίζεται και πάλι Αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων αναγνωριστικού αφής και παχιά σύνορα στη θέση της αναγνώρισης προσώπου Face ID. Από την πλευρά του σχεδιασμού, το tablet χρησιμοποιεί την ίδια συνταγή με τις προηγούμενες γενιές. Είναι μάλλον ντροπή. Υπάρχει επίσης η θύρα Lightning και δεν υπάρχει USB-C.

Το iPad 7 είναι συμβατό με το Apple Pencil πρώτης γενιάς και εκμεταλλεύεται ένα προαιρετικό Smart Keyboard που πωλείται ξεχωριστά. Από την πλευρά της φωτογραφίας, υπάρχει οπίσθιος αισθητήρας φωτογραφιών 8MP. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Apple προσφέρει μια έκδοση συμβατή με το δίκτυο 4G. Η Apple δεν ανέβασε ακόμη το πέπλο στον πλήρη τιμοκατάλογο. Σε κάθε περίπτωση, οι προπαραγγελίες θα ανοίξουν απόψε αμέσως μετά τη λήξη της βασικής σημείωσης.