Επίσημο GTA VI: Το Rockstar ανακοινώνει το παιχνίδι “Moderately Sized” από τους προηγούμενους τίτλους

Phonandroid : actu Android et High-tech

Το GTA VI βρίσκεται επίσημα σε εξέλιξη στο Rockstar. Ωστόσο, θα είναι απαραίτητο να δείξουμε υπομονή, γιατί σύμφωνα με το στούντιο, η ανάπτυξη είναι μόνο στα νήπια. Επιπλέον, οι παίκτες θα πρέπει να περιμένουν έναν τίτλο “πιο μέτριο σε μέγεθος” από τα προηγούμενα παιχνίδια της Rockstar Games.

Πίστωση: Καπετάνιος Χισίρο

Οι πληροφορίες είναι υπογεγραμμένες Jason Schreier, ο πρώην πρώην δημοσιογράφος σταρ του ιστότοπου Kotaku. Ναί, Η Rockstar εργάζεται επί του παρόντος στο GTA VI. Μέσα από ένα μακρύ αρχείο, το στούντιο έδωσε κάποιες πληροφορίες σχετικά με την ανάπτυξη του τίτλου. Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να πάρετε τον πόνο σας υπομονετικά. Η δουλειά για το παιχνίδι είναι ακόμη στα σπάργανα, και η κυκλοφορία του 2020 φαίνεται να αποκλείεται από τον Rockstar.

Επιπλέον, το στούντιο ανακοινώνει ότι το GTA VI θα είναι τα δικα σουκαλα πιο μετριοπαθές ” από τους προηγούμενους τίτλους, στο GTA V και στο Red Dead Redemption 2. Το παιχνίδι θα τροφοδοτείται συνεχώς με περιεχόμενο, παρόμοιο με αυτό που γίνεται επί του παρόντος στο GTA Online. Γιατί μια τέτοια αλλαγή πορείας; Το Rockstar θέλει απλώς να αλλάξει τον τρόπο λειτουργίας του και να μην κάνει τα ίδια λάθη.

Διαβάστε επίσης: Το GTA IV επιστρέφει επιτέλους στο Steam … χωρίς πολλούς παίκτες

Η τρέλα της «κρίσης» στο Rockstar

Θυμηθείτε, τον Οκτώβριο του 2018, ο ίδιος ο Τζέισον Σρέιερ καρφώθηκε με τον Ρόκσταρ σε ένα διάτρητο άρθρο. Εκείνη την εποχή, το στούντιο έδινε τις τελευταίες πινελιές στο Red Dead Redemption 2. Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε τότε ένα εντελώς καταχρηστική πρακτική του ” τραγάνισμα “, ένας όρος που χρησιμοποιείται τακτικά στη βιομηχανία βιντεοπαιχνιδιών για να υποδηλώσει μια περίοδο έντονης εργασίας πριν από την παράδοση ενός προϊόντος.

Η συνεχής πίεση στους υπαλλήλους, η κατάθλιψη μεταξύ πολλών προγραμματιστών, οι υπερωρίες διαρκούν αρκετούς μήνες, το τέλος της ανάπτυξης του RDR 2 ήταν μια δοκιμασία για πολλούς υπαλλήλους. Με τις ενέργειες της Rockstar να έρχονται στο φως, το στούντιο δεν είχε άλλη επιλογή από το να αλλάξει ριζικά την οργάνωσή του.

Από τη δημοσίευση του άρθρου του Jason Schreier, η δουλειά φαίνεται να πηγαίνει καλύτερα για τους 2.000 υπαλλήλους στα 10 στούντιο Rockstar Games σε όλο τον κόσμο. Ο δημοσιογράφος το αποδεικνύει χάρη σε πολλές ανώνυμες μαρτυρίες από προγραμματιστές. Βεβαιώνουν την επιθυμία της διοίκησης να ξεκινήσει εκ νέου σε καλή βάση.

Διαβάστε επίσης: GTA 6 – ημερομηνία κυκλοφορίας, τιμή, πλατφόρμες … όλες οι πληροφορίες

Ο Rockstar αντισταθμίζει τα λάθη του

Φαίνεται να είναι μια υγιέστερη κουλτούρα συνολικά. Θα δούμε σε ένα ή δύο χρόνια αν βγάζω τα μαλλιά μου, αλλά φαίνεται ότι πηγαίνουμε προς τη σωστή κατεύθυνση για να είμαστε συντροφιά του μεγέθους που είμαστε ». λέει ένα από αυτά. ” Οι αλλαγές ήταν αρκετά καλές ώστε να μείνω και να τους δώσω μια ευκαιρία, αλλά ας δούμε τι θα συμβεί όταν οι πιέσεις για παράδοση ενός τελικού προϊόντος γίνουν πραγματικότητα », θυμάται έναν άλλο υπάλληλο.

Η δημιουργία ενός “πιο μέτριου” παιχνιδιού επιτρέπει στο Rockstar βελτίωση των συνθηκών ανάπτυξης, καλύτερα να διαχειριστείτε το πρόγραμμα και να οργανώσετε την εργασία για μεγάλο χρονικό διάστημα και όχι για πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Ακριβώς όπως το GTA Online, οι παίκτες θα βιώσουν το παιχνίδι και θα επιστρέψουν σε αυτό τακτικά για να δοκιμάσουν (και να πληρώσουν;) Το νέο περιεχόμενο που ανέβηκε. Προφανώς, ο Rockstar παραμένει ο Rockstar, ένας πρώην στούντιο στην τέχνη του λασπώματος των νερών και παίζοντας με τις προσδοκίες των παικτών σε όλο τον κόσμο. Θα πρέπει να περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το GTA 6 για να είμαστε σαφείς.

Πηγή: Kotaku