Επίσημο Galaxy Book S: Η Samsung παρουσιάζει έναν εξαιρετικά λεπτό φορητό υπολογιστή με διάρκεια ζωής μπαταρίας 23 ωρών, στα 999 $

Phonandroid : actu Android et High-tech

Η Samsung μόλις παρουσίασε το Galaxy Book S, έναν φορητό υπολογιστή 13,3 ιντσών με Windows 10. Όσο ελαφρύ και κομψό, υπόσχεται διάρκεια ζωής μπαταρίας 23 ωρών χάρη στην ενσωμάτωση της έκδοσης Arm των συμβατών με τα Windows 10. 4G, ο υπολογιστής τροφοδοτείται από το Snapdragon 8cx χαραγμένο στα 7 nm. Λαμβάνουμε υπόψη την τιμή, την ημερομηνία κυκλοφορίας και το τεχνικό του φύλλο.

Σε ένα συνέδριο Unpacked αφιερωμένο στα Galaxy Note 10 και Note 10+, η Samsung παρουσίασε το Galaxy Book S, έναν φορητό υπολογιστή που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τη Microsoft και την Qualcomm. Το μηχάνημα είναι χτισμένο γύρωοθόνη αφής 13,3 ιντσών και διακρίνεται από τη φινέτσα και την ελαφρότητα του. Ζυγίζει μόνο 960 γραμμάρια και μετρά μόνο 6,2 mm.

Επίσημο Samsung Galaxy Book S: Windows 10 Arm, 4G και Snapdragon 8CX από την Qualcomm

Το Galaxy Book S τροφοδοτείται από το Snapdragon 8CX, την πρώτη πλατφόρμα υπολογιστή χαραγμένη στα 7nm. Πλήρως αφιερωμένο στους υπολογιστές που είναι πάντα συνδεδεμένοι, το SoC επιτρέπει στη Samsung να συνδυάζει την αυτονομία και την ισχύ σε μια ιδιαίτερα λεπτή κατασκευή. Αυτό το σύστημα σε chip συνδυάζεται με 8 GB μνήμης LPDDR4X RAM. Από την πλευρά του εσωτερικού χώρου αποθήκευσης, έχετε την επιλογή μεταξύ 256 και 512 GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης.

Διαβάστε επίσης: ο χειρισμός των Galaxy Note 10 και Note 10+

Το κύριο πλεονέκτημα αυτού του φορητού υπολογιστή είναι προφανώς η ανακοινωμένη αυτονομία του. Η Samsung υπόσχεται έτσι έως και 23 ώρες αναπαραγωγής βίντεο. Ο κατασκευαστής διασφαλίζει επίσης ότι το Galaxy Book S επωφελείται από την απόδοση γραφικών 80% υψηλότερη από την προηγούμενη Galaxy Book 12 ιντσών που κυκλοφόρησε το 2017. Από την πλευρά σύνδεσης και το δίκτυο, το τερματικό διαθέτει 2 θύρες USB Type-C, μια θύρα microSD (έως και 1TB), Wi-Fi 5 (802.11ac VHT80 MU-MIMO) και Bluetooth 5.0. Υπάρχει επίσης μια συσκευή ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων συμβατή με το Windows Hello.

Samsung Galaxy Book S: κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2019 στα 999 δολάρια και στη Γαλλία;

Το Galaxy Book S θα είναι κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2019 για 999 $ στις ΗΠΑ. Προς το παρόν, δεν είναι γνωστό εάν ο φορητός υπολογιστής θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη. Εάν συμβαίνει αυτό, μπορούμε να περιμένουμε μια τιμή περίπου 1000 €. Θα σας πούμε περισσότερα το συντομότερο δυνατό.