Επίσημο Android 10 GB: τι θα αλλάξει σε smartphone entry-level;

Phonandroid : actu Android et High-tech

Το Android 10 GB θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο. Η νέα έκδοση έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει την ταχύτητα και τη ρευστότητα των smartphone entry-level ενώ τα καθιστά πιο ασφαλή χάρη σε μια νέα μέθοδο κρυπτογράφησης που ονομάζεται Adiantum

Μετά την κυκλοφορία της τυπικής έκδοσης του Android 10 στις αρχές Σεπτεμβρίου, η Google αλλάζει Android 10 GB των οποίων οι καινοτομίες μόλις ανακοινώθηκαν. Σχεδιασμένο για smartphone με ένα μικρό τεχνικό φύλλο, το Android Go είναι μια ελαφριά έκδοση του συστήματος Κάντε αυτές τις συσκευές πιο ομαλές και πιο ευαίσθητες. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι χρήστες δεν έχουν προβλήματα απόδοσης. Η Google το γνωρίζει αυτό και ανακοινώνει βελτιώσεις στη νέα έκδοση.

Το Android 10 GB βελτιώνει την ομαλότητα και την ασφάλεια των smartphone entry-level

Αυτή η νέα έκδοση επιταχύνει την εναλλαγή από τη μία εφαρμογή στην άλλη. Η ταχύτητα και η αξιοπιστία βελτιώνονται επίσης. Χάρη στη βελτιστοποίηση της διαχείρισης RAM, οι εφαρμογές ξεκινούν τώρα 10% γρηγορότερα από ό, τι στο Android 9 Pie (έκδοση Go), ανακοινώνει η Google. Μια άλλη πτυχή στην οποία Το Android Go μπορεί ακόμα να βελτιωθεί, είναι η ασφάλεια του συστήματος που δεν είναι στο επίπεδο αυτής της τυπικής έκδοσης του Android, ιδίως όσον αφορά την προστασία δεδομένων. ” Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το Android 10 (έκδοση Go) περιλαμβάνει μια νέα μορφή κρυπτογράφησης που σχεδιάστηκε από την Google για smartphone εισόδου επιπέδου που ονομάζεται Adiantum.

Μέχρι τώρα, δεν ήταν σε θέση να κρυπτογραφήσουν όλα τα smartphone σε επίπεδο εισαγωγής λόγω τεχνικών περιορισμών. Adiantum είναι σχεδιασμένο να λειτουργεί αποτελεσματικά και ανεξάρτητα από το τμήμα υλικού Αυτό σημαίνει ότι όλοι οι χρήστες της έκδοσης Go θα μπορούν πλέον να επωφελούνται το ίδιο επίπεδο ασφάλειας δεδομένων με οποιοδήποτε smartphone Androidχωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση.

Καλύτερες βελτιστοποιημένες εφαρμογές

Τέλος, η Google ανακοινώνει επίσης τη βελτιστοποίηση των ίδιων των εφαρμογών σε Android 10 GB. Για παράδειγμα, το YouTube Go καταναλώνει λιγότερη μνήμη RAM ενώ αποθηκεύει ακόμη περισσότερα δεδομένα. Η νέα εφαρμογή Galerie Go, μια ελαφριά έκδοση του Google Photos, σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από τις δυνατότητές της ενώ ταυτόχρονα είναι ελαφρύτερος και λιγότερο απαιτητικός πόρος.

Πηγή: Google