Επίσημο Amazon Echo και Echo Dot (2019): καλύτερος ήχος, οθόνη LED και η ίδια τιμή

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 26 Σεπτεμβρίου 2019 στις 14 ώρες και 28 λεπτά

Η Amazon μόλις αποκάλυψε την 3η γενιά των ηχείων Amazon Echo και Echo Dot. Το ηχείο Amazon Echo αποκτά νέα premium ηχεία και τη δυνατότητα σύζευξης με άλλο ηχείο. Το Amazon Echo Dot είναι εξοπλισμένο με οθόνη LED.

Amazon Echo 3rd Generation (αριστερά) και το νέο Echo Dot (δεξιά) / Phonandroid

Η Amazon μόλις αποκάλυψε μια σειρά νέων προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων των Echo Frames, των $ 180 συνδεδεμένων γυαλιών και των Echo Buds, σοβαρών ανταγωνιστών της AirPods με ενεργή μείωση θορύβου. Αλλά ο γίγαντας της μαζικής διανομής στο Διαδίκτυο έχει επίσης ανανεώσει την μπροστινή του πόρτα στο οικοσύστημα του βοηθού φωνής Alexa.

Amazon Echo 3rd Generation (2019): Καλύτερος ήχος και στερεοφωνική σύζευξη

Έτσι, η εταιρεία αποκάλυψε την τρίτη γενιά των ηχείων Echo. Η 3η γενιά Amazon Echo υιοθετεί έναν πιο εκλεπτυσμένο σχεδιασμό, με στρογγυλεμένες άκρες και νέα χρώματα υφάσματος: γκρι μπλε, ερείκη γκρι και άμμος. Η Amazon τα έχει εφοδιάσει με νέα premium ηχεία για καλύτερη ποιότητα ήχου.

Το σύστημα εξακολουθεί να είναι συμβατό με Dolby (όπως και η προηγούμενη γενιά) και το Amazon υπόσχεται συναρπαστικό ήχο 360 ° “Με καθαρά φωνητικά και δυναμικά μπάσα”. Είναι επίσης δυνατό να αντιστοιχίσετε το ηχείο με ένα δεύτερο ηχείο 3ης γενιάς ή ένα 2ο γενιάς Amazon Echo Plus για στερεοφωνικό ήχο.

Ωστόσο, η Amazon ορίζει ότι αυτό λειτουργεί μόνο προς το παρόν για αναπαραγωγή μουσικής από το τοπικό δίκτυο και σε καμία περίπτωση μέσω Bluetooth ή της βοηθητικής σύνδεσης μέσω υποδοχής ήχου. Το ηχείο πωλείται στα 99 €.

Amazon Echo Dot με ρολόι: το μικρό ηχείο για την κρεβατοκάμαρά σας

Μια άλλη καινοτομία: το ηχείο 3ης γενιάς Echo Dot, το οποίο είναι τώρα διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις, κλασικό στα 59,99 € και «με ρολόι» στα 69,99 €. Ο σχεδιασμός του τελευταίου είναι ο ίδιος με την τυπική έκδοση. Αλλά μια οθόνη LED με λευκά τμήματα έχει ενσωματωθεί πίσω από το ύφασμα της συσκευής. Αυτή η οθόνη σας επιτρέπει να δείτε την ώρα, την εξωτερική θερμοκρασία ή το χρονόμετρο.

Η Amazon σκοπεύει αυτό το νέο “Dot” για το κομοδίνο. Η φωτεινότητα της οθόνης προσαρμόζεται έτσι ανάλογα με τη φωτεινότητα του περιβάλλοντος έτσι ώστε να μην γίνεται δυσάρεστη όταν απενεργοποιείτε το φως, για παράδειγμα. Είναι επίσης δυνατό να αναβάλλετε έναν συναγερμό πατώντας στην κορυφή.

Διαβάστε επίσης: Amazon – επίσημος διαφημίζει Echo Buds με AirPods στο αυτί!

Όπως το νέο Amazon Echo, έχει καινούρια χρώματα (γκρι ερείκη, δαμάσκηνο και άμμο) και είναι δυνατό να συνδυάσετε αυτό το ηχείο με ένα άλλο για να απολαύσετε στερεοφωνικό ήχο. Τα νέα Amazon Echo και Amazon Echo Dot θα είναι διαθέσιμα στη Γαλλία από τις 16 Οκτωβρίου 2019.