Επίσημος Galaxy Tab S6: Η Samsung επιτίθεται στο iPad Pro με το νέο του tablet

Phonandroid : actu Android et High-tech

Το Galaxy Tab S6 έχει γίνει επίσημο από τη Samsung. Ένα tablet Android τελευταίας τεχνολογίας που προσφέρεται με μια νέα γενιά S Pen, η οποία διαχειρίζεται τη λειτουργία επιτραπέζιου υπολογιστή DeX, η οποία επωφελείται από ένα νέο πληκτρολόγιο ως αξεσουάρ και η οποία ενσωματώνει μια συσκευή ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη.

Όπως αναμενόταν, η Samsung κυκλοφόρησε το Galaxy Tab S6 στις 31 Ιουλίου 2019. Το νέο tablet high-end του κατασκευαστή διαθέτει Οθόνη Super AMOLED 10,5 ιντσών με ορισμό 2560 x 1600 pixel, αναλογία 16: 10 και φωτεινότητα έως 500 nits. Ο οπτικός αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται κάτω από τον ίδιο πίνακα. Για ήχο, υπάρχουν τέσσερα ηχεία AKG με το Dolby Atmos.

Galaxy Tab S6: S-Pen συμβατό με Bluetooth, αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη και νέο πληκτρολόγιο

Τροφοδοτείται από ένα SoC Snapdragon 855 σε συνδυασμό με 8 GB μνήμης RAM και 256 GB επεκτάσιμου χώρου αποθήκευσης έως 510 GB μέσω κάρτας microSD. ο Μπαταρία 7040 mAh σας επιτρέπει να απολαύσετε αναπαραγωγή βίντεο έως και 15 ωρών. Υπάρχει διπλός αισθητήρας φωτογραφίας διαφράγματος 13 MP f / 2.0 + 5 MP εξαιρετικά ευρείας γωνίας f / 2,2 καθώς και μπροστινή μονάδα 8 MP f / 2.0 για selfies και αναγνώριση προσώπου. Από την πλευρά του λογισμικού, είναι φυσικά το Android 9 Pie με επικάλυψη Ένα περιβάλλον χρήστη ποιος είναι στο παιχνίδι

Όσον αφορά τη λειτουργικότητα, δικαιούμαστε ένα Νέα γενιά S Pen Συμβατό με Bluetooth με σημεία πίεσης 4096, καλώδιο 0,7 mm και καθυστέρηση 70 χιλιοστών του δευτερολέπτου. Αυτό μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο της κάμερας ή για την εκτέλεση άλλων ενεργειών από απόσταση. Η γραφίδα προσκολλάται μαγνητικά σε μια εγκοπή στο πίσω μέρος του tablet ή αποθηκεύεται σε ένα διαμέρισμα του καλύμματος πληκτρολογίου. 10 λεπτά επαναφόρτισης αρκεί για να το απολαύσετε για 10 ώρες. ο Λειτουργία Samsung DeX για να χρησιμοποιήσετε το tablet ως υπολογιστή και ένα νέο πληκτρολόγιο είναι επίσης εκεί.

Τιμή και ημερομηνία κυκλοφορίας

Το Galaxy Tab S6 θα κυκλοφορήσει από τις 30 Αυγούστου 2019 (WiFi ή 4G). Πριν από αυτό, η έκδοση 256 GB θα είναι διαθέσιμη για προπαραγγελία μεταξύ 14 και 29 Αυγούστου, με ένα εξώφυλλο βιβλίου ως δώρο. Η τιμή του στη Γαλλία δεν έχει ακόμη επισημοποιηθεί. Πωλείται από 649 $ στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι αγοραστές θα λάβουν τέσσερις μήνες δωρεάν συνδρομή στο YouTube Premium, το οποίο επιτρέπει την πρόσβαση στο πληρωμένο τμήμα της Μουσικής YouTube, χωρίς διαφημίσεις και λειτουργίες όπως η αναπαραγωγή στο παρασκήνιο.

καρτέλα γαλαξίας s6