Επίσημη τιμή 7S, φθηνή και προσφέρει πολλά

Επίσημη τιμή 7S, φθηνή και προσφέρει πολλά

Επίσημα ανακοινώθηκε Τιμή 7S, μια συσκευή που ετοιμάζεται να φτάσει στην Ιταλία σε εξαιρετικά προσιτή τιμή. Προτεινόμενο στην τιμή των 119 €, η συσκευή θα μπορούσε να είναι η σωστή επιλογή για όσους αναζητούν ένα νέο smartphone με καλά τεχνικά χαρακτηριστικά, εξαιρετική αυτονομία αλλά χαμηλό κόστος.

Το smartphone αναμένεται να φτάσει τις επόμενες εβδομάδες. Ακολουθούν τα επίσημα χαρακτηριστικά της συσκευής και οι πρώτες εικόνες του smartphone.

Honor 7S: όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Είναι η νέα συσκευή που πρωτοστατεί στο ευρύ φάσμα του κινέζου κατασκευαστή. Σώμα κατασκευασμένο από μέταλλο και μικρό μέγεθος, μιλάμε για μια συσκευή ακριβώς 146,5 x 70,9 x 8,3 mm για 142 γραμμάρια βάρους.

Η οθόνη είναι γενναιόδωρα μεγάλη και έχει αναλογία διαστάσεων 18: 9. Ένα πάνελ 5,45 with με ανάλυση HD +. Ο επεξεργαστής είναι α MediaTek MT6739 χαμηλού επιπέδου εξοπλισμένο με 4 πυρήνες που λειτουργούν σε συχνότητα 1,5GHz. Η μνήμη RAM ανέρχεται σε 2 GB με μνήμη ROM 16 GB επεκτάσιμη μέσω υποδοχής Micro SD.

Ας προχωρήσουμε στον φωτογραφικό τομέα. Πολύ απλές λύσεις για αυτό το νέο smartphone. Το Honor 7S διαθέτει μια μοναδική πίσω κάμερα 13 megapixel και μία μπροστινή κάμερα 5 megapixel. Και τα δύο είναι εξοπλισμένα με φλας LED.

Πλήρης συνδεσιμότητα χάρη στην υποδοχή Διπλή SIM, Wi-Fi 802.11 b / g / n, Bluetooth 4.2, GPS + Glonass, θύρα Micro USB και υποδοχή audi oda 3,5 mm. Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 3020 mAh. Ενσωματωμένο Android Oreo με διεπαφή EMUI 8.0

Android5.45 “13 MP4 πυρήνες16 GB

Παρατηρώντας τα χαρακτηριστικά του φύλλου δεδομένων του smartphone Honor 7S, μπορούμε αμέσως να καταλάβουμε ότι αυτή η συσκευή με το λειτουργικό σύστημα Android 8.1 Oreo προσφέρει…