Επίσημη τηλεόραση Redmi: Η Xiaomi παρουσιάζει την έξυπνη τηλεόραση 4K HDR 70 ιντσών για 480 ευρώ

Phonandroid : actu Android et High-tech

Η Xiaomi κυκλοφόρησε επίσημα την τηλεόραση Redmi, μια έξυπνη τηλεόραση με οθόνη LCD HDR 70 ιντσών και ήχο Dolby Audio. Βασίζεται στη διεπαφή PatchWall με βάση το Android TV που ήδη γνωρίζουμε από τις τηλεοράσεις Xiaomi Mi. Η τηλεόραση Redmi πωλείται στην τιμή των 480 ευρώ στην Κίνα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Xiaomi παρουσίασε την τηλεόραση Redmi σε μια κουραστική μέρα στην οποία κυκλοφόρησε επίσης τα Redmi Note 8 και Note 8 Pro καθώς και το νέο Redmibook 14. Αντιμετωπίζουμε μια τηλεόραση που προσφέρει διαγώνιο 70 ιντσών και Ποιότητα εικόνας 4K HDR. Το σύστημα ήχου είναι πιστοποιημένο με Dolby Audio και DTS-HD. Όπως και στις τηλεοράσεις Mi της Xiaomi, βρίσκουμε την οικιακή διεπαφή PatchWall με βάση το Android TV. Ο βοηθός φωνής υπάρχει και μπορεί να ενεργοποιηθεί μέσω του μικροφώνου του τηλεχειριστηρίου Bluetooth.

Xiaomi Redmi TV: Έξυπνη τηλεόραση με PatchWall και οθόνη 70 ″ 4K HDR

Διαφορετικά, βρίσκουμε τον κινητήρα ποιότητας εικόνας έκτης γενιάς που βασίζεται στον επεξεργαστή Amlogic (τετραπύρηνος 64 bit στα 1,5 GHz και GPU Mali-450 MP3 στα 750 MHz. Είναι εξοπλισμένος με 2 GB μνήμης RAM και 16 GB αποθηκευτικού χώρου και είναι συμβατό Wi-Fi 802.11 b / g / n / ac διπλής ζώνης (2,4 και 5 GHz) καθώς και Bluetooth 4.2. Τίποτα πολύ πρωτότυπο από την πλευρά της συνδεσιμότητας, έχουμε τρεις θύρες HDMI 2.0 , δύο θύρες USB, μια θύρα Ethernet, μια οπτική έξοδο, μια είσοδο AV και μια υποδοχή κεραίας.

Η τηλεόραση Redmi διατίθεται για προπαραγγελία στην Κίνα στην τιμή των 3.799 γιουάν ή περίπου 480 ευρώ μετά τη μετατροπή. Προς το παρόν, η επωνυμία δεν έχει επικοινωνήσει για πιθανή διαθεσιμότητα που μπορεί να έρθει σε άλλες περιοχές του κόσμου. Φυσικά ελπίζουμε για μια κυκλοφορία στην Ευρώπη, αλλά τίποτα δεν είναι λιγότερο σίγουρο. Οι τηλεοράσεις Xiaomi Mi, για παράδειγμα, δεν είναι διαθέσιμες από εμάς, ο κατασκευαστής είναι ικανοποιημένος να πουλήσει το Mi Box ως αξεσουάρ τηλεόρασης. Αλλά μπορούμε πάντα να ελπίζουμε για μια αλλαγή στρατηγικής, η Xiaomi εμπορεύεται ένα όλο και πιο ευρύ φάσμα προϊόντων στην παλιά ήπειρο.