Επίσημα Galaxy A50s και A30s: Η Samsung προσφέρει έναν καλύτερο αισθητήρα τριπλής φωτογραφίας

Phonandroid : actu Android et High-tech

Η Samsung μόλις επισημοποίησε τα Galaxy A50s και A30s. Αυτά τα δύο smartphone είναι βελτιωμένες εκδόσεις των Galaxy A50 και A30 που κυκλοφόρησαν πριν από μερικούς μήνες. Με αυτήν την ενημέρωση, η Samsung στοχεύει χρήστες που θέλουν μια καλύτερη κάμερα. Τα δύο smartphone προσφέρουν πράγματι μια νέα διαμόρφωση για τους αισθητήρες.

Κατά τη διάρκεια της δοκιμής μας για το Galaxy A50, η κάμερα αποδείχθηκε ένας από τους τομείς βελτίωσης. Οι πρίζες είναι ικανοποιητικές σε καλές συνθήκες φωτισμού, αλλά χάνουν το μεγαλείο τους μετά το σκοτάδι, όπως τα περισσότερα smartphone στο βραχίονα τιμών (350 €). Η Samsung δεν περίμενε την επόμενη γενιά να ενημερώσει αυτό το μοντέλο, ωστόσο, όπως και το Galaxy A30 που κυκλοφόρησε ταυτόχρονα.

Η Samsung παρουσιάζει τα Galaxy A50s και A30s: εδώ τι αλλάζει

ο Γαλαξίας a50s προσφέρει τρεις αισθητήρες φωτογραφιών όπως την προηγούμενη έκδοση, αλλά ο κύριος αισθητήρας προέρχεται από 25 MP έως 48 MP. Τα άλλα δύο δεν έχουν αλλάξει και εξακολουθούν να είναι 8 και 5 MP. Για selfies, ο παλιός αισθητήρας 25 MP αυξάνεται επίσης στον ορισμό και φτάνει τα 32 MP. Τα άλλα χαρακτηριστικά παραμένουν τα ίδια. Το Galaxy A50s προσφέρει ακόμα ένα Το SoC Exynos 9610 υποστηρίζεται από μνήμη RAM 4 ή 6 GB και 64 ή 128 GB αποθηκευτικού χώρου. Ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται κάτω από την οθόνη 6,4 ″ AMOLED που έχει ορισμό Full HD +. Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 4000 mAh με γρήγορη φόρτιση 15W.

Για το Γαλαξίας a30s, οι αλλαγές είναι παρόμοιες. Υπάρχει πάντα ένας τριπλός πίσω αισθητήρας φωτογραφιών, αλλά η κύρια μονάδα κυμαίνεται από 16 έως 25 MP και συνοδεύεται από δύο άλλους αισθητήρες των 8 και 5 MP. Η μπροστινή κάμερα είναι ακόμα 16 MP. Ωστόσο, άλλες βελτιώσεις θα πρέπει να σημειωθούν εδώ. Το Galaxy A30s έχει τώρα μια συσκευή ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη AMOLED 6,4 ιντσών (HD + ορισμός). Η Samsung προσθέτει επίσης μια πρόσθετη επιλογή 128 GB για αποθήκευση. Το ποσό της μνήμης RAM παραμένει στα 3 ή 4 GB και το Το SoC είναι ένα Exynos 7904. Όλα τροφοδοτούνται από μπαταρία 4000mAh με γρήγορη φόρτιση 15W.

Τέλος, ο σχεδιασμός των Galaxy A50s και A30s έχει αναθεωρηθεί ελαφρώς. Στο πίσω μέρος, και τα δύο smartphone διαθέτουν τώρα ένα ” μοναδικό γεωμετρικό σχέδιο και φουτουριστικό ολογραφικό αποτέλεσμα Όπως εξηγεί η Samsung. Οι επιλογές χρώματος είναι μαύρο, λευκό, πράσινο και μοβ.

Ημερομηνία κυκλοφορίας και τιμή

Αυτά τα δύο στοιχεία δεν έχουν ακόμη κυκλοφορήσει. Επομένως, δεν γνωρίζουμε εάν η Samsung προσφέρει τα Galaxy A50s και Galaxy A30 στην ίδια τιμή με τις τρέχουσες εκδόσεις. Ως υπενθύμιση, ξεκίνησαν αντίστοιχα από 349 € και 249 €.