Ενημερώσεις Google Home 2.15 με νέα σχεδίαση και υποστήριξη Stadia, λήψη APK

Phonandroid : actu Android et High-tech

Το Google Home μεταβαίνει στην έκδοση 2.15 μέσω μιας νέας ενημέρωσης: η οικιακή εφαρμογή έχει έναν νέο, πιο διαισθητικό σχεδιασμό, προετοιμάζεται για ενοποίηση με το οικοσύστημα συνδεδεμένου αντικειμένου Nest, καθώς και βελτιστοποιήσεις που σχετίζονται με άφιξη στα Στάδια.

Google σπίτι επωφελείται από μια νέα ενημέρωση που μεταβιβάζει την εφαρμογή στο εκδοχή 2.15. Η πιο ορατή καινοτομία αυτής της νέας έκδοσης είναι η εισαγωγή ενός νέου σχεδιασμού. Μέχρι στιγμής, για παράδειγμα, υπήρχαν τέσσερις καρτέλες στο κάτω μέρος της εφαρμογής (Αρχική σελίδα, Ανακαλύψτε, Πολυμέσα και Λογαριασμός) – έχουμε μόνο δύο (Αρχική σελίδα και Ανακάλυψη).

Το Google Home 2.15 παίρνει ένα νέο σχέδιο και προετοιμάζεται για την άφιξη του Stadia

Η αρχική καρτέλα παρουσιάζει έτσι τις ίδιες συσκευές, κατηγορίες και κουμπιά. Με εξαίρεση ένα νέο κουμπί πολυμέσων που παρέχει πρόσβαση στο περιεχόμενο που παίζει αυτήν τη στιγμή. Η καρτέλα Λογαριασμός πηγαίνει επάνω δεξιά στην ενότητα Αρχική σελίδα και ένα σύμβολο + πάνω αριστερά στην ίδια οθόνη διευκολύνει την προσθήκη μιας νέας συσκευής.

9to5Η Google σημειώνει επίσης πολλά αποσπάσματα κώδικα που υποδηλώνουν ότι η Google ετοιμάζει τη συγχώνευση των οικοσυστημάτων Nest και Google Home. Υπάρχουν επίσης πολλές αναφορές σε βελτιστοποιήσεις που σχετίζονται με την άφιξη του Google Stadia. Έτσι, αυτή η έκδοση της εφαρμογής μπορεί να ενεργοποιήσει μια επιλογή βελτιστοποίησης της κίνησης της πλατφόρμας παιχνιδιού ροής.

Αυτή η λειτουργία επιτρέπει στο Google Home να εντοπίζει την κυκλοφορία που προέρχεται από το Stadia και να την δίνει προτεραιότητα. Οι περιγραφές υποδηλώνουν ότι αυτή η λειτουργία θα ενεργοποιηθεί σε συσκευές που είναι συνδεδεμένες στο Google Home, όπως η τηλεόρασή σας, για παράδειγμα.

Google Home 2.15: κατεβάστε το APK

Η αλλαγή κυκλοφορεί σήμερα στο Apple App Store και στο Play Store. Η νέα έκδοση δεν ήταν ακόμη διαθέσιμη στο Google store κατά τη στιγμή αυτής της γραφής, αλλά θα έπρεπε να είναι σε λίγες ώρες ή ημέρες, αν δεν ισχύει ήδη για εσάς.

Διαβάστε επίσης: Google Home, Amazon Echo – ελάττωμα που σας επιτρέπει να κατασκοπεύετε και να κλέβετε τους κωδικούς πρόσβασης

Περιμένουμε ακόμη έναν άμεσο σύνδεσμο λήψης APK – αλλά θα ενημερώσουμε αυτό το άρθρο μόλις γίνει διαθέσιμο.

Πηγή: 9to5Google