Ενημερώσεις Gmail με υποστήριξη για προσαρμογή σάρωσης

Ένα από τα μεγάλα αιτήματα που έχουν υποβληθεί στη Google για μεγάλο χρονικό διάστημα σχετικά με την εφαρμογή του Gmail για Android είναι η πιθανότητα προσαρμόστε τις ενέργειες που πραγματοποιούνται μέσω πλευρικής σάρωσης στα μηνύματα. Λοιπόν, με την έκδοση 05/08/20 στη φάση κυκλοφορίας, αυτή η δυνατότητα παρουσιάστηκε.

Προφανώς δεν υπάρχουν απτά νέα, αλλά, μόλις μεταβείτε στις γενικές ρυθμίσεις, θα παρατηρήσετε αμέσως την εισαγωγή μιας νέας επιλογής που σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τις ενέργειες που πραγματοποιούνται με κάθε κίνηση σε μηνύματα email.

Μεταξύ των επιλογών που μπορείτε να επιλέξετε, τόσο για μια κίνηση προς τα αριστερά όσο και για μια κίνηση προς τα δεξιά, βρίσκουμε:

  • Αρχείο
  • Εκκαθάριση (προεπιλεγμένη επιλογή)
  • Επισήμανση ως αναγνωσμένου / μη αναγνωσμένου
  • Κίνηση
  • Αναβάλλω
  • Τίποτα

Κατά την άποψή μας, η δέσμευση ενός κτυπήματος για την αποθήκευση μηνυμάτων και η άλλη για τη σήμανση αναγνωσμένων / μη αναγνωσμένων μηνυμάτων είναι ο καλύτερος συνδυασμός.

Δεν είναι κάτι επαναστατικό. Ωστόσο, η ενημέρωση κάνει πολλά έλεγχος του e-mail πιο γρήγορα και αμέσως από smartphone ή tablet Android.

Λήψη του Gmail 8.5.20

Εάν δεν έχετε λάβει ακόμη την ειδοποίηση ενημέρωσης, απλώς κάντε κλικ στο παρακάτω appbox που θα σας μεταφέρει απευθείας στην ειδική σελίδα του Play Store:


Gmail
Gmail

Εναλλακτικά, παρακάτω σας αφήνουμε το σύνδεσμο για να προχωρήσετε στη λήψη του αρχείου APK που θα εγκατασταθεί χειροκίνητα (το APK Mirror δεν επηρεάστηκε από ιούς και κακόβουλα προγράμματα). Σε αυτήν την περίπτωση, σας υπενθυμίζουμε να ενεργοποιήσετε τις άδειες για την εγκατάσταση εφαρμογών από άγνωστες πηγές, δηλαδή όλες αυτές που λαμβάνονται εκτός του Play Store.

ΔΡΟΜΟΣ