Ενημερώσεις Amazon Prime Video που σας επιτρέπουν να επιλέξετε την ποιότητα ροής στο Chromecast

Μία από τις πιο απαιτούμενες λειτουργίες φτάνει τελικά στο Amazon Prime Video

Οι προγραμματιστές της Amazon έχουν κυκλοφορήσει μια νέα ενημέρωση σχετικά με την εφαρμογή Android του Βίντεο Prime Amazon φτάνοντας στο έκδοση 3.0.264. Η κύρια καινοτομία αφορά την αναπαραγωγή βίντεο στο Chromecast.

Η εφαρμογή Android πρόσθεσε υποστήριξη για ροή στο Chromecast στα μέσα του περασμένου έτους, αλλά δεν είχε ποτέ ρυθμίσεις για τη διαχείριση της ποιότητας ροής σε αυτήν την πλατφόρμα. Τώρα, με την έκδοση 3.0.264 διαθέσιμη στο Google Play Store, Μπορείτε να επιλέξετε διάφορες παραμέτρους για τη διαχείριση της χρήσης των δεδομένων Google Cast στις ρυθμίσεις της εφαρμογής.

Πριν από την έκδοση 3.0.264, οι χρήστες μπορούσαν να επιλέξουν μόνο την ποιότητα ροής στη συσκευή ή την ποιότητα λήψης. Για ροή ή λήψεις στη συσκευή, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ “καλύτερων” (1,82 GB / ώρα), “καλύτερου” (0,77 GB / ώρα), “καλής” (0,27 GB / ώρα) ή ” αποθήκευση δεδομένων “(0,14 GB / hr).

Με την τελευταία έκδοση του Amazon Prime Video, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν να μεταδώσουν βίντεο σε Chromecasts χρησιμοποιώντας τις λειτουργίες “Απεριόριστο”, “ισορροπημένο” (1,80 GB / ώρα) ή “Εξοικονόμηση δεδομένων”.

Προκειμένου να παρέχει την καλύτερη ποιότητα βίντεο, το Amazon Prime Video προσπαθεί να πραγματοποιήσει ροή στο Chromecast με την υψηλότερη δυνατή ανάλυση και ταχύτητα, αλλά εάν η πρόσβαση στο Διαδίκτυο δεν περιλαμβάνει απεριόριστο πρόγραμμα δεδομένων, ίσως θελήσετε να μειώσετε την ποιότητα ροής για να μειώσετε τη χρήση δεδομένων.

Η περιγραφή της συνάρτησης υποδεικνύει ότι οι αλλαγές στον τρόπο χρήσης των δεδομένων θα αντικατοπτρίζονται στη ροή βίντεο που αναπαράγεται αυτήν τη στιγμή μέσα σε λίγα λεπτά.

Εάν δεν έχετε λάβει ακόμη την ειδοποίηση ενημέρωσης στο smartphone σας, απλώς κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο που θα σας μεταφέρει απευθείας στην ειδική σελίδα του Play Store:

ΔΡΟΜΟΣ