Ενημερώσεις της Μουσικής Google Play στο Wear OS

Ενημερώσεις της Μουσικής Google Play στο Wear OS

Google μετονομάστηκε το Android Wear στο όνομα Φορέστε λειτουργικό σύστημα Ωστόσο, η αλλαγή δεν έφερε νέα χαρακτηριστικά στο φορητό λειτουργικό σύστημα την περασμένη εβδομάδα.

Ο λόγος για αυτό επαναπροσδιορισμός δεν έχει αναφερθεί ρητά, αλλά πολλοί πιστεύουν ότι η Google έλαβε αυτήν την απόφαση για να λάβει τοΑνεξάρτητο λειτουργικό σύστημα Android έτσι ώστε οι χρήστες να καταλάβουν ότι μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί με iPhone.

Με αυτόν τον τρόπο το κολοσσός του βουνού μπορεί να είναι σε θέση να προσεγγίσει ένα πολύ μεγαλύτερο μερίδιο χρηστών, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη ότι τα τελευταία χρόνια το ενδιαφέρον για Android Wear είχε αρχίσει να μειώνεται.

Ωστόσο, η ανάπτυξη του Wear OS συνεχίζει να προχωρά, ανεξάρτητα από το οι αλλαγές δεν είναι ορατές έγινε με την πρώτη ενημέρωση που κυκλοφόρησε πριν από αρκετές ημέρες.

Η λήψη των πρώτων αλλαγών σε αυτές τις ώρες είναι πραγματικά Μουσική Google Play, το οποίο αρχίζει να βελτιώνει την εμπειρία χρήστη μέσω του έξυπνα ρολόγια χρηστών.

Οι αλλαγές είναι σχετικά λίγες, αλλά σίγουρα θα είναι χρήσιμες για όλους όσους αγαπούν ακούστε και ελέγξτε μουσική από το έξυπνο ρολόι σας.

Τώρα θα μπορείτε να το δείτε προεπισκόπηση τα τραγούδια που θα παιχτούν και τα συνδυάσετε για να δημιουργήσετε το αγαπημένη λίστα αναπαραγωγής.

Τέλος, προστέθηκε και ένα νέο ένδειξη λήψης που σας επιτρέπει να δείτε τι είμαι διαθέσιμα τραγούδια για να κατεβάσετε.

Κρίνοντας από κυκλοφόρησε το changelog, φαίνεται ότι οι ειδήσεις είναι ορατές κατεβάζοντας το Νέα εφαρμογή Φορέστε λειτουργικό σύστημα στην αποκλειστική σελίδα του Google Play Store.

ΠΗΓΗ: AndroidPolice;