Ενημερώθηκε η λίστα IOT των προϊόντων V της Vodafone στα καταστήματά της

Ενημερώθηκε η λίστα IOT των προϊόντων V της Vodafone στα καταστήματά της

Από σήμερα (Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019) ο νέος τιμοκατάλογος IoT τέθηκε σε ισχύ, ισχύει γιααγορά με δόσεις σε καταστήματα, των προϊόντων της γκάμας V από τη Vodafone. Ακολουθούν οι οικονομικοί όροι, που ισχύουν μέχρι νεωτέρας, που παρέχονται σε πελάτες που ενδιαφέρονται να αγοράσουν δόσεις.

Πρέπει να σημειωθεί αμέσως ότι η πληρωμή των δόσεων οποιουδήποτε προϊόντος IoT (Internet of Things) από τη Vodafone μπορεί να χρεωθεί σε πιστωτική κάρτα ή τρεχούμενο λογαριασμό (SEPA SDD). Τυχόν πρόωρες αναλήψεις περιλαμβάνουν τη χρέωση των υπολειπόμενων δόσεων εκτός από το μέγιστο τέλος πρόωρης ανάληψης 50 ευρώ για όλες τις συσκευές, εκτός από το V-Bag Movetrack και το V-Multi Tracker, όπου με την Infinito και την Infinito Gold & Black Edition η τιμή ανέρχεται σε 0 ευρώ.

Οι κύριες αλλαγές αφορούν το V-Trackisafe (χρήσιμο για τον έλεγχο των αποσκευών σας) και το V-Pet Kippy Vita, των οποίων το κόστος των 24 μηνιαίων δόσεων αυξήθηκε σε 5,99 ευρώ καθε με μηδενική πρόοδο. Και στις δύο περιπτώσεις με οποιαδήποτε αντίστοιχη προσφορά.

Οι συνθήκες (ισχύουν ανεξάρτητα από τη συνδυασμένη προσφορά) που έχουν εισαχθεί με τον προηγούμενο τιμοκατάλογο, σχετικά με τις συσκευές, παραμένουν αμετάβλητες: V-Αυτόματο (dongle συνδεδεμένο στη θύρα OBD του οχήματός σας), V-ποδήλατο (κυκλοφόρησε από τις 26 Οκτωβρίου 2019 για την προστασία των ποδηλατών), V-Pet Evo είναι V-SOS Band (φορετό φορετό), όλα μπορούν να αγοραστούν σε 24 μηνιαίες δόσεις αξίας 5,99 ευρώ η καθεμία και με μηδενική πρόοδο.

Ακριβώς όπως το κόστος των προϊόντων δεν αλλάζει Τσάντα V Movetrack (24 μηνιαίες δόσεις 3,99 ευρώ και μηδενική προκαταβολή) V-Multi Tracker (διατίθεται σε 24 μηνιαίες δόσεις 3,99 ευρώ με μηδενική προκαταβολή) V-δωμάτιο (βιντεοκάμερα υψηλής ευκρίνειας για απομακρυσμένη παρακολούθηση) και V-Σπίτι (αγοράζεται σε 24 μηνιαίες δόσεις 9,99 ευρώ και αρχική συνεισφορά 50 ευρώ).

Σε περίπτωση εγγραφής του Giga Family promo, η δόση αγοράς του V-Pet Evo, V-Multi Tracker, V-Pet Kippy Vita είναι V-SOS Band, απαιτεί ένα αρχική συνεισφορά 0 ευρώ και 48 μηνιαίες δόσεις 99 σεντ ευρώ καθε. Η δόση αυξάνεται σε 4,99 ευρώ το μήνα εάν επιλέξετε το κιτ ασφαλείας στο σπίτι V-Σπίτι.

Για όλους όσοι δεν το γνωρίζουν ακόμη, Οικογένεια Giga είναι ένα μηχανισμός σύγκλισης για πελάτες Vodafone που σας επιτρέπει να φτάσετε 100 Giga περισσότερα ανά μήνα για κάθε SIM που προστίθεται, εισάγοντας την πληρωμή του μηνιαίου κόστους της προσφοράς δικτύου κινητής τηλεφωνίας στο σταθερό λογαριασμό δικτύου.

Για όλη τη διάρκεια της δόσης, το κόστος της υπηρεσίας συμπεριλαμβάνεται στο μηνιαίο τέλοςανεξάρτητα από το προϊόν που αγοράσατε. Ωστόσο, μετά την ελάχιστη διαμονή 24 ή 48 μηνών, χρεώνεται η τιμή για το σόλο υπηρεσία, με τον ίδιο τρόπο.

Οι συσκευές Vodafone IoT, για εγκατάσταση και σωστή λειτουργία, απαιτούν την ενεργοποίηση μιας V-SIM το οποίο μπορεί να εγγραφεί όχι μόνο από όλους τους καταναλωτές Vodafone, επαναφορτιζόμενη ή συνδρομητική, αλλά και από πελάτες TIM, Wind Tre και Fastweb με χρέωση πιστωτική κάρτα.

Τέλος, λάβετε υπόψη ότι οι τιμές που εμφανίζονται σε αυτήν τη μελέτη αναφέρονται στην αγορά στο Έμποροι Vodafone εξουσιοδοτημένο. Το Vodafone επιτρέπει επίσης το ψωνίστε online μερικές συσκευές V από Vodafone, αλλά σε τιμές που σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να είναι διαφορετικές

Το νέο δεν είναι ακόμη στη λίστα V-Baby Alert, συσκευή κατά της εγκατάλειψης της σειράς V από τη Vodafone που θα επιτρέψει στους γονείς να το κάνουν συμμορφωθείτε με τις τελευταίες νομικές υποχρεώσεις σχετικά με την αντίθεση των επεισοδίων του εγκατάλειψη στο αυτοκίνητο των παιδιών.

Ευχαριστώ τον D. για την αναφορά.

Για να λαμβάνετε πολλές ειδήσεις και χρήσιμες συμβουλές ειδικά για τον κόσμο της τηλεφωνίας, είναι δυνατόν εγγραφείτε δωρεάν στο κανάλι Mondomobileweb του Telegram. Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο, μοιραστείτε το στα κοινωνικά σας δίκτυα και ακολουθήστε το MondoMobileWeb επί Ειδήσεις Google (κάνοντας κλικ στο αστέρι ή στο Follow), Facebook, Ίνσταγκραμ είναι Κελάδημα. Μη διστάσετε να μοιραστείτε τις απόψεις και τις εμπειρίες σας σχολιάζοντας τα άρθρα μας.