Ενημέρωση Windows 10 KB4515384: Τρόπος διόρθωσης προβλημάτων ήχου και σφάλματα δικτύου

Phonandroid : actu Android et High-tech

Χθες αναφέραμε όλα τα προβλήματα που αντιμετώπισαν ορισμένοι χρήστες των Windows μετά την εγκατάσταση της πιο πρόσφατης ενημέρωσης συστήματος. Εάν η Microsoft πρέπει να βρει μια λύση τις επόμενες ημέρες, δείτε πώς μπορείτε να την αντιμετωπίσετε πριν από την κυκλοφορία μιας νέας ενημερωμένης έκδοσης κώδικα.

Με κάθε νέο έμπλαστρο Windows 10 τα προβλήματά του. Εάν συνολικά, όλα πάνε ομαλά κατά την ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος, πολλοί χρήστες αντιμετωπίζουν ωστόσο προβλήματα μετά το γεγονός. Έτσι, στην τελευταία παρτίδα διορθώσεων που πήρε το όνομα KB4515384, η Microsoft παρουσίασε μερικά πολύ ενοχλητικά σφάλματα. Το μενού Έναρξη δεν λειτουργεί σωστά, τοπροσαρμογέα δικτύου είναι ελάχιστα αναγνωρισμένο ή το αναπαραγωγή ήχου είναι κάτι περισσότερο από τυχαίο σε ορισμένα παιχνίδια. Ωστόσο, είναι δυνατό να επιδιορθώσετε ορισμένα από αυτά τα προβλήματα, ενώ περιμένετε να προτείνει η Microsoft μια νέα ενημερωμένη έκδοση κώδικα (η επιδιόρθωση κώδικα, εν συντομία).

Επαναφέρετε το δίκτυο στα Windows 10

Μετά την ενημέρωση του συστήματός σας στα Windows 10 έκδοση 18362.356, δεν έχετε πλέον πρόσβαση στον Ιστό; Εάν ναι, κάντε τα εξής: κάντε δεξί κλικ στο εικονίδιο μενού Αρχή, που βρίσκεται στο κάτω αριστερό μέρος της οθόνης. Επιλέξτε λειτουργία Διαχειριστή της συσκευής. Ανάπτυξη ενότητας Κάρτες δικτύου κάνοντας διπλό κλικ πάνω του. Θα πρέπει να δείτε μια ολόκληρη λίστα προσαρμογέων να εμφανίζεται, ειδικά εάν έχετε εγκαταστήσει εικονικές μηχανές.

Θα πρέπει επίσης να δείτε αυτήν που αντιστοιχεί στη θύρα Ethernet και μια που είναι αφιερωμένη στο δίκτυο Wi-Fi. Κάντε δεξί κλικ στη συσκευή που χρησιμοποιείτε για να συνδεθείτε στο δίκτυο (συνεπώς ενσύρματο ή ασύρματο). Ορίστε την επιλογή Απενεργοποιήστε τη συσκευή. Επαναλάβετε την ίδια λειτουργία, αυτή τη φορά επιλέγοντας τη λειτουργία Ενεργοποιήστε τη συσκευή. Αυτό είναι όλο: η σύνδεση δικτύου σας πρέπει τώρα να αποκατασταθεί. Εάν όχι, επανεκκινήστε το μηχάνημα για να επαναφέρετε τα πάντα στο φυσιολογικό.

Διορθώστε προβλήματα ήχου στα παιχνίδια

Το δεύτερο σφάλμα αφορά τον ήχο σε ορισμένα βιντεοπαιχνίδια. Ορισμένοι χρήστες παραπονιούνται ότι δεν έχουν πλέον ήχο, ενώ άλλοι πιστεύουν ότι η ένταση είναι σχεδόν ακουστική. Υπάρχουν δύο μέθοδοι για την επίλυση του προβλήματος: η πρώτη είναι να απενεργοποιήσετε την επιλογή πολλαπλών καναλιών απευθείας στα συγκεκριμένα παιχνίδια. Το πρόβλημα είναι ότι η ίδια λειτουργία θα πρέπει να πραγματοποιηθεί για όλους τους τίτλους που επηρεάζονται από αυτό το σφάλμα. Η δεύτερη μέθοδος είναι ίσως πιο πρακτική αφού θα εφαρμοστεί σε όλα τα παιχνίδια. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στο Πίνακας Ελέγχου Windows 10 (απλώς εισαγάγετε τον Πίνακα Ελέγχου στο πλαίσιο αναζήτησης εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την εύρεση). Στην ενότητα Υλικό και ήχος, θα πρέπει να δείτε μια επιλογή για να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις του στοιχείου ήχου. Απενεργοποίηση επιλογών Εικονικός ήχος Surround και Πολυκαναλικός ήχος και voila.