Εθιστείτε στο smartphone; Αυτός ο 70χρονος παίζει Pokémon GO με ποδήλατο σε 21 συσκευές ταυτόχρονα!

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 15 Ιουλίου 2019 στις 15 ώρες και 53 λεπτά

Το smartphone είναι εθιστικό, αλλά στην Ταϊβάν, πολύ επικεντρωμένο στην τεχνολογία, αυτό μπορεί να πάρει εκπληκτικές αναλογίες. Αυτό αποδεικνύεται από το “Grandpa Pokémon”: ένας 70χρονος άνδρας που παίζει Pokémon GO σε είκοσι smartphone ταυτόχρονα. Όλα με ένα εκπληκτικό σύστημα που χρησιμεύει ως υποστήριξη για όλες αυτές τις συσκευές, στο τιμόνι του ποδηλάτου του. Αυτός ο θαυμαστής ερωτεύτηκε το παιχνίδι αφού το ανακάλυψε στο smartphone του εγγονού του το 2016. Και το πάθος του έχει αυξηθεί σταθερά από τότε!

Συντελεστές: The Star Online μέσω YouTube

Το 2016, Νιαντικ και Η εταιρεία Pokémon έριξα Pokémon GO : ένα παιχνίδι στο οποίο πρέπει να πιάσετε το Pokémon στην πραγματική ζωή χρησιμοποιώντας επαυξημένη πραγματικότητα. Χρόνια μετά την κυκλοφορία του, το παιχνίδι διατηρεί μια μεγάλη βάση θαυμαστών. Και υπάρχουν μερικοί πολύχρωμοι χαρακτήρες ανάμεσά τους. Όπως αποδεικνύεται από τον «παππού Pokémon»: Ο Chen San-yuan, παππούς του 70, ανακάλυψε το παιχνίδι όταν κυκλοφόρησε το 2016 στο smartphone του εγγονού του. Το ερωτεύτηκε αμέσως: αφού ξεκίνησε στο smartphone του, κατέληξε να προσθέσει δώδεκα, πριν περιμένει 21 smartphone που τακτοποίησε στο τιμόνι του ποδηλάτου του χάρη σε μια πολύ περίπλοκη υποστήριξη.

Αυτός ο 70χρονος Ταϊβάν αγαπά το Pokémon GO τόσο πολύ που παίζει σε 21 smartphone ταυτόχρονα!

Ο Τσεν Σαν-γιουάν είπε: “Ξεκίνησα με ένα τηλέφωνο και μετά έπαιξα ξανά και ξανά […] μετά από ένα μήνα είχε γίνει τρία τηλέφωνα, έξι τηλέφωνα, 12 και μετά 15 “. Εξηγεί ότι αυτή η αφθονία των smartphone τον βοηθά να καταγράφει πιο σπάνια Pokémon. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, ο Τσεν Σαν-γιουάν είναι ταοϊστικός ιερέας, αλλά μόλις πέσει η νύχτα, παίρνει το καταπληκτικό του ποδήλατο ο παππούς pokemon στην περιοχή Tucheng της Ταϊπέι, την πρωτεύουσα. Ορίζει ότι παίζει μερικές φορές όλη τη νύχτα χρησιμοποιώντας εξωτερικές μπαταρίες. Ένας άλλος παίκτης, εντυπωσιασμένος από την αντοχή του γέρου είπε: «Μεταξύ της ώρας που ξεκινά και του χρόνου που επιστρέφει στο σπίτι, ο Τσεν διατηρεί ενέργεια για έξι έως επτά ώρες, χωρίς να αισθάνεται κουρασμένος. Είναι πολύ εντυπωσιακό “.

Διαβάστε επίσης: Η Microsoft πειράζει το Minecraft σε στυλ Pokemon Go επαυξημένης πραγματικότητας

Τα βίντεο που δείχνουν αυτόν τον γέρο και το smartphone του «πιάνο» έχουν γίνει viral, δίνοντάς του κάποια φήμη στο Διαδίκτυο. Ωστόσο, το εκπληκτικό του πάθος κοστίζει. Έτσι, θα ξόδευε περίπου 300 δολάρια το μήνα σε εικονικές πιστώσεις για το παιχνίδι. Το απίστευτο τιμόνι του θα του κόστιζε περίπου 4.800 δολάρια. Ωστόσο, δεν είναι σαφές εάν είναι δολάρια ΗΠΑ ή δολάρια Ταϊβάν (η διαφορά είναι σημαντική από 1 $ = 0,89 € = 31 $ NT). Έχετε γνωρίσει ποτέ άτομα που είναι λίγο εθισμένοι στα παιχνίδια για κινητά; Πείτε στα σχόλια.

Πηγή: The Star