Εβδομάδα Black Friday: το Echo Dot 3 έχει απίστευτη τιμή στο Amazon

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μεγάλη προσφορά στο Amazon France όπου, για περιορισμένο χρονικό διάστημα, μπορείτε να αγοράσετε το ηχείο 3ης γενιάς συνδεδεμένο Echo Dot σε απίστευτη τιμή.

Ένα χάος προσφορών συνεχίζει να φθάνει με την ευκαιρία της Εβδομάδας Μαύρης Παρασκευής του Amazon του 2019. Έτσι, ο γίγαντας του ηλεκτρονικού εμπορίου προσφέρει Ηχείο Echo Dot 3 μόνο 22 ευρώ αντί για 59,99 ευρώ · ή εξοικονόμηση 63%. Τέσσερα χρώματα για να διαλέξετε για το Echo 3, συγκεκριμένα: ύφασμα ανθρακίτη, ύφασμα γκρι ερείκη, ύφασμα από δαμάσκηνο και άμμο.

Η προωθητική προσφορά λήγει την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019. Ακόμα κι αν το ποσό του προϊόντος είναι μικρότερο από 25 ευρώ αγοράς, το συνδεδεμένο ηχείο δικαιούται δωρεάν παράδοση σε ένα σημείο αναμετάδοσης. Με τέτοιου είδους ανάληψη, δεν θα πληρώσετε τα έξοδα αποστολής στα 4,99 ευρώ για την παράδοση στο σπίτι.

Ως υπενθύμιση ή για ενημέρωση, το Echo Dot είναι ένα ηχείο συνδεδεμένο με την Alexa, ελεγχόμενο με φωνή και σχεδιασμένο για όλα τα δωμάτια του σπιτιού. Μπορείτε να ζητήσετε μουσική, πληροφορίες και άλλα. Μπορείτε επίσης να καλέσετε οποιονδήποτε διαθέτει συσκευή Echo, την εφαρμογή Alexa ή το Skype και να ελέγξετε τις συμβατές σας συνδεδεμένες συσκευές με μια απλή φωνητική εντολή.

Να ανακαλύψουν : Οι υπηρεσίες Amazon Audible, Prime και Music διατίθενται λίγο πριν από τη Μαύρη Παρασκευή