Είναι το Mac καλύτερο από τον υπολογιστή; Προφανές για την IBM

Phonandroid : actu Android et High-tech

Είναι το Mac καλύτερο από τον υπολογιστή; Αυτό εν πάση περιπτώσει υποδηλώνει μια ελαφρώς troll μελέτη από την IBM, που δημοσιεύθηκε στις 12 Νοεμβρίου 2019. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, οι εργαζόμενοι σε Mac είναι πιο αποτελεσματικοί από τους συναδέλφους τους στον υπολογιστή.

Η IBM έχει σίγουρα μετατραπεί από το να είναι ο εχθρός του Steve Jobs σε έναν σκληρό ανεμιστήρα της Apple. Σε μια ελαφρώς συρμένη μελέτη που δημοσιεύθηκε την Τρίτη 12 Νοεμβρίου, η εταιρεία αποκαλύπτει την αγάπη της για εργασία στο Mac και πόσο καλύτερα είναι οι εργαζόμενοί της σε αυτό. Μαθαίνουμε ότι οι εργαζόμενοι που εργάζονται σε Mac είναι 22% πιο αποτελεσματικοί από τους συναδέλφους τους στον υπολογιστή.

Η IBM συνεχίζει την υποβολή προσφορών και αποκαλύπτει μια άλλη εικόνα: οι υπάλληλοι στο MacOS έχουν ολοκληρώσει τις επιχειρήσεις τους κατά 16% πιο κερδοφόρες από αυτές των Windows. Μια άλλη στατιστική χωρίς ουρά ή κεφάλι, Τα άτομα που εργάζονται σε Mac είναι 17% λιγότερο πιθανό να εγκαταλείψουν την IBM από τους αντίστοιχους υπολογιστές τους. Και ναι, γιατί καταλαβαίνετε, η εργασία σε Mac είναι πολύ καλύτερη. Και επειδή είναι πιο ευχάριστο, παραιτούμε λιγότερο. CQFD.

Θα καταλάβετε, αυτή η μελέτη είναι σαφώς ένα μεγάλο συρτή της IBM, η οποία ίσως προσπαθεί να δικαιολογήσει γιατί η εταιρεία επέλεξε την Apple. Όσο παράδοξο και ειρωνικό φαίνεται, ο δημιουργός του υπολογιστή έχει πραγματοποιήσει αρκετές μελέτες που τον οδήγησαν να στραφεί στο εμπορικό σήμα της Apple για καλύτερη παραγωγικότητα και μείωση του κόστους.

Για να διαβάσετε επίσης : Η IBM κατοχυρώνει κατοχύρωση ενός εκπληκτικού smartwatch που μπορεί να αναπτυχθεί ως tablet

Γιατί ο εφευρέτης του υπολογιστή επέλεξε την Apple;

Από τότε που συμφωνήθηκαν το 2014 με το εμπορικό σήμα της Apple, η IBM άλλαξε σταδιακά το πάρκο υπολογιστών της υπέρ των Macs. Γιατί ? Προκειμένου να επιτευχθεί σημαντική εξοικονόμηση κόστους συντήρησης, εκπαίδευσης και τεχνικής υποστήριξης.

Αρχικά, η IBM ήθελε απλώς να εφαρμόσει στο App Store, καθώς ένας μεγάλος αριθμός επιχειρηματικών πελατών της ήταν σε iPad και Iphone. Σιγά-σιγά, η IBM άρχισε να εγκαθιστά σταδιακά συσκευές Apple στην εταιρεία της. Iphone, iPad και, στη συνέχεια, Mac. Το 2016, όπως υπενθύμισαν οι συνάδελφοί μας στο PaperGeek, η IBM χρησιμοποίησε 1.300 Mac ανά εβδομάδα! Στο τέλος του 2016, η εταιρεία είχε 100.000 Mac στις εγκαταστάσεις της.

Η IBM συνειδητοποίησε γρήγορα ότι η αγορά Mac ήταν πιο ακριβή από τους υπολογιστές βραχυπρόθεσμα, αλλά πολύ πιο οικονομική και κερδοφόρα μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα. Στον υπολογιστή, η ανανέωση υλικού, οι κανονικές αστοχίες, οι επιθέσεις σε υπολογιστές και η εκπαίδευση κοστίζουν στην IBM μια περιουσία. Αυτά τα έξοδα μειώθηκαν σημαντικά μετά τη μετάβαση σε Mac. Με λιγότερες βλάβες, λιγότερο τακτική χρήση hotline και λιγότερο δαπανηρή εκπαίδευση, η IBM ισχυρίστηκε να εξοικονομήσει 535 $ ανά μηχανή.

Πηγή: Zdnet