Είναι αυτό το λογότυπο Samsung Galaxy S10;

Η τριπλή κάμερα του Samsung Galaxy S10 Plus θα καταστρέψει αυτήν του Huawei P20 Pro

Σήμερα στην πύλη SlashLeaks εμφανίστηκε μια εικόνα, δημοσιευμένη από έναν χρήστη που δεν γνωρίζουμε ειλικρινά, στην οποία θα εμφανίζεται ποιο θα πρέπει να είναι το λογότυπο του μέλλοντος Samsung Galaxy S10. Ένα μαύρο φόντο στο οποίο αποτυπώνεται το όνομα του μελλοντικού κορυφαίου εύρους.

Είναι όμως νόμιμο υλικό ή τεράστιο ψεύτικο; Ειλικρινά, η εντύπωση μας είναι ότι είναι ένα μεγάλο ψεύτικο κατασκευασμένο ειδικά για να προσελκύσει κάποια προσοχή. Όταν δημοσιεύετε στην πύλη, συνήθως πηγαίνετε για να εισαγάγετε την πηγή ή την προέλευση της διαρροής, η οποία σε αυτήν την περίπτωση λείπει εντελώς.

Samsung Galaxy S10, είναι αυτό το λογότυπο;

Galaxy S10

Λαμβάνοντας υπόψη την προσωπική μας γνώμη, η οποία φυσικά δεν μπορεί να αντιστοιχεί στην πραγματικότητα, είναι καλό να διευκρινίσουμε ότι η Samsung θα μπορούσε επίσης να καλέσει το Galaxy S10 με εντελώς διαφορετικό τρόπο. Ίσως θα μπορούσε να αντικαταστήσει τον αριθμό 10 με ένα ρωμαϊκό X, πολύ πιο φανταχτερό, ή ίσως θα μπορούσε να φέρει κάποιες άλλες ιδέες.

Η μόνη βεβαιότητα για το Samsung Galaxy S10 είναι ότι βρίσκεται σε εξέλιξη και θα παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια του πρώτο τρίμηνο 2019. Προς το παρόν δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες, αλλά αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τη συσκευή, σας προσκαλούμε να περιηγηθείτε στις σελίδες μας όπου θα βρείτε πολύ υλικό στην επόμενη ναυαρχίδα της εταιρείας.

Μέσω | SlashLeaks