Δωρεάν: Το Amazon Prime γίνεται δωρεάν για τους συνδρομητές της Delta

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 22 Μαΐου 2020 στις 2 ώρες 48 λεπτά

Η δωρεάν περιλαμβάνει τώρα το Amazon Prime με τη συνδρομή Freebox Delta χωρίς επιπλέον κόστος. Η προσφορά σάς επιτρέπει να επωφεληθείτε από όλα τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η Amazon, συμπεριλαμβανομένων των Prime Video, Amazon Music ή δωρεάν παράδοσης εντός μίας εργάσιμης ημέρας σε εκατοντάδες αντικείμενα.

Δωρεάν προσφορές στο Amazon Prime στους συνδρομητές του Freebox Delta χωρίς επιπλέον κόστος

Όπως μας θυμίζει το Free, η συνδρομή Amazon Prime παρέχει πρόσβαση στο Βίντεο Prime Amazon, μια υπηρεσία ροής κατ ‘απαίτηση. Παρόλο που ο κατάλογος της πλατφόρμας Amazon δεν ισούται με τον αντίπαλό της Netflix, περιέχει μερικά ψήγματα, όπως το The Boys ή το American Gods, και είναι γεμάτο με ταινίες λατρείας, όπως η ιστορία του Hannibal Lecter.

Η συνδρομή σας επιτρέπει επίσης να επωφεληθείτεΜουσική Amazon, μια υπηρεσία ροής μουσικής à la Spotify. Η Amazon υπόσχεται πρόσβαση σε πάνω από 2 εκατομμύρια τίτλους μουσικής. Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι μπορείτε να παίξετε μουσική στο ηχείο Devialet φωνητικά με το Amazon Alexa.

Δεν είναι μόνο αυτό. Η προσφορά σας επιτρέπει να επωφεληθείτε δωρεάν και απεριόριστη παράδοση σε 1 εργάσιμη ημέρα στην ηπειρωτική Γαλλία, πρόσβαση προτεραιότητας σε συγκεκριμένες πωλήσεις Flash, διαδικτυακός χώρος αποθήκευσης μέσω του Amazon Photos, κατάλογος δωρεάν ebook με Amazon Reading και πρόσβαση στο Twitch Prime.

Για να επωφεληθείτε από αυτήν την προσφορά τώρα, απλώς μεταβείτε στην περιοχή συνδρομητών σας στο moncompte.free.fr. Στη συνέχεια, θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό Amazon Prime. Τι πιστεύετε για αυτήν την προσφορά; Θα το εκμεταλλευτείτε; Περιμένουμε τη γνώμη σας στα σχόλια.