Δωρεάν προσφέρει μια δωρεάν συνδρομή 20 ετών στο Freebox, ακριβώς αυτό

Phonandroid : actu Android et High-tech

Η Free γιορτάζει την 20ή επέτειό της. Για την περίσταση, ο χειριστής προσφέρει στους συνδρομητές του να συμμετάσχουν σε έναν διαγωνισμό. Μεταξύ των προσφερόμενων βραβείων είναι η συνδρομή 20 ετών στο Freebox, χωρίς να προσδιορίζεται ποια συνδρομή είναι. Η έναρξη των εχθροπραξιών έχει προγραμματιστεί για σήμερα στις 7 μ.μ.

Το Free είναι μια μάρκα που του αρέσει να εκπλήσσει. Και ακόμη και να δημιουργήσετε το θόρυβο με διχαστικές και θεαματικές λειτουργίες. Ένα παράδειγμα αυτής της στρατηγικής είναι η έναρξη συνδρομής για κινητά για δύο ευρώ το μήνα. Ο «ταραχοποιός του Διαδικτύου» είναι ανεξέλεγκτος στη Γαλλία (και διεθνώς) εδώ και είκοσι χρόνια, καθώς και στο ADSL, στις οπτικές ίνες (τεχνολογία που εξοπλίζει το ένα τέταρτο των συνδρομητών της) και στην κινητικότητα.

Μια συνδρομή Freebox προσφέρεται για 20 χρόνια

Για να γιορτάσει σωστά αυτήν την επέτειο, ο χειριστής διοργανώνει διαγωνισμό. Μια πράξη που προορίζεται για οικιακούς συνδρομητές και η πρώτη τιμή της οποίας είναι … μια δωρεάν συνδρομή Freebox για 20 χρόνια. Επομένως, ο τυχερός νικητής δεν θα πληρώνει πλέον για την πρόσβαση στο Διαδίκτυο στο σπίτι του έως το 2040! Στο δελτίο τύπου του, το Free δεν καθορίζει ποια συνδρομή είναι.

Να θυμάστε ότι η προσφορά του χειριστή εκτείνεται από το διπλό παιχνίδι ADSL (με το Freebox Crystal) έως περίπου 25 ευρώ το μήνα έως και 50 ευρώ το μήνα για ένα Freebox Delta σε οπτικές ίνες. Η τιμή του δώρου επομένως κυμαίνεται από 6.000 ευρώ έως 12.000 ευρώ περίπου.

Τηλέφωνα, ταινίες VOD και καλούδια για να κερδίσετε

Άλλα δώρα θα προσφερθούν στο τέλος του διαγωνισμού. Θα είναι 5 αντίγραφα OnePlus 7T, ένα εξαιρετικό premium smartphone που κυκλοφόρησε στις αρχές Οκτωβρίου, 3.000 κωδικοί που δίνουν το δικαίωμα λήψης 3 ταινιών, καθώς και 200 ​​δωρεάν καλούδια. Η φύση αυτών των αντικειμένων δεν προσδιορίστηκε στο δελτίο τύπου. Αλλά φαντάζουμε ότι θα υπάρχουν κύπελλα, μπλουζάκια ή μικρά συμβολικά αντικείμενα (mini-freeboxes από καουτσούκ;).

Αυτός ο διαγωνισμός προορίζεται για συνδρομητές (οι οποίοι αυξάνονται το τρίτο τρίμηνο του 2019). Στην πραγματικότητα, για να έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν, οι συμμετέχοντες πρέπει να ανακτήσουν έναν μυστικό κωδικό προσβάσιμο σε μια εκπομπή βίντεο στο κανάλι 137 του πακέτου Freebox TV. Αυτός ο κωδικός πρέπει στη συνέχεια να εισαχθεί σε μια φόρμα όπου πρέπει να εισαχθεί ο αριθμός συνδρομητή.