Δωρεάν παραπονιέται για δημοπρασίες 5G, επιβεβαιώνεται το όνομα του iPhone 11, η Microsoft θα διορθώσει το σφάλμα των Windows 10 1903, η ανακεφαλαίωση

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 5 Σεπτεμβρίου 2019 στις 19 ώρες 01 λεπτό

Ο Xavier Niel πιστεύει ότι οι δημοπρασίες 5G θα καταστρέψουν την Free και Bouygues Telecom, μια διαρροή επιβεβαιώνει το όνομα του iPhone 11 λίγες ημέρες πριν από την κεντρική σημείωση, η Microsoft επιβεβαιώνει ότι Η εγκατάσταση του πακέτου KB4512941 στα Windows 10 προκαλεί τη θέρμανση του επεξεργαστή ορισμένων υπολογιστών … Καταγράφουμε μαζί τα χθεσινά νέα.

Πολύ απασχολημένος με την προετοιμασία για την επιστροφή σας στο σχολείο ή την εργασία ή για να ανακαλύψετε τις καινοτομίες του καταλόγου Netflix, δεν έχετε βρει τον χρόνο να παρακολουθήσετε τις ειδήσεις μαζί μας. Μην πανικοβληθείτε αγαπητοί αναγνώστες, θα σας πούμε τα πάντα.

Δημοπρασίες 5G: για τον Xavier Niel, θα «καταστρέψουν» την Free και Bouygues Telecom

Ο Xavier Niel, ιδρυτής του Free, σπρώχνει μια οργή ενάντια στις μεθόδους απόκτησης συχνοτήτων 5G που εφαρμόζει ο Arcep. “ Η διαδικασία Arcep είχε σχεδιαστεί για να μας καταστρέψει, Δωρεάν και Bouygues Telecom », αποτιμώνται Xavier Niel. Όπως ο Bouygues, ο Free φοβάται ότι δεν θα αντέξει οικονομικά στο Orange και το SFR. “Επαναλαμβάνουμε τις ηλίθιες του 3G”, αυτός προσθέτει.

Διαβάστε: Οι δημοπρασίες 5G θέτουν την Free και Bouygues Telecom σε μειονεκτική θέση σε σύγκριση με την Orange και την SFR

iPhone 11: ονόματα νέων μοντέλων, iOS 13 και iPad, διαρροή νέων πληροφοριών

Τα ονόματα των τριών παραλλαγών του iPhone 11 επιβεβαιώθηκαν από ένα εσωτερικό έγγραφο. Τα τρία μοντέλα φέτος θα ονομάζονται iPhone 11, iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max. Αυτή θα ήταν η πρώτη φορά που η εταιρεία Cupertino κυκλοφόρησε ταυτόχρονα τρία διαφορετικά iPhone της ίδιας σειράς.

Ανάγνωση: iPhone 11, 11 Pro και 11 Pro Max για το 2019

Η Microsoft επιβεβαιώνει την τελευταία έκδοση του επεξεργαστή υπερφόρτωσης των Windows 10

Η τελευταία ενημέρωση των Windows 10 πλήττεται από ένα παράξενο σφάλμα, το οποίο υπερφορτώνει τη χρήση της CPU κατά 30-40%. Το πρόβλημα σχετίζεται προφανώς με το εκτελέσιμο SearchUI.EXE, μια διαδικασία που χρησιμοποιείται από τον Cortana, τον βοηθό φωνής. Η Microsoft αναγνωρίζει το πρόβλημα με το πακέτο KB4512941 και υπόσχεται να το επιδιορθώσει σε μελλοντική ενημέρωση. Ενώ περιμένετε μια επιδιόρθωση, είναι πάντα δυνατό να απενεργοποιήσετε το πακέτο. Εξηγούμε πώς να το κάνετε αυτό στον παρακάτω σύνδεσμο.

Διαβάστε: Η Microsoft υπόσχεται να διορθώσει το πιο πρόσφατο σφάλμα που εμφανίστηκε στα Windows 10