Δωρεάν: ορισμένοι συνδρομητές θα πληρώσουν περισσότερα για τη συνδρομή τους λόγω του Netflix

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μερικοί συνδρομητές των Freebox Delta και Freebox One μόλις είδαν την αύξηση του λογαριασμού τους. Το Free έχει πράγματι μεταβιβάσει την αύξηση της συνδρομής Neflix στις προσφορές του στο Διαδίκτυο.

Netflix

Τον Δεκέμβριο του 2018, ο Xavier Niel παρουσίασε δύο νέα μοντέλα διαδικτυακών κουτιών: το Freebox Delta και το Freebox One. Αυτές οι δύο προσφορές συνοδεύονται από συνδρομή Netflix Essential (για μία οθόνη και σε τυπική ανάλυση). Συνήθως αυτό το πακέτο χρεώνεται στα 7,99 € ανά μήνα από τον γίγαντα βίντεο κατ ‘απαίτηση. Όσοι έχουν επιλέξει να επωφεληθούν από πολλές οθόνες ή ανάλυση 1080p ή 4K θα δουν το μηνιαίο λογαριασμό τους να αυξάνεται από 1 € σε 2 €. Οι συνδρομητές σε ένα Freebox Delta ή ένα Freebox One που έχουν εγγραφεί για τη συνδρομή Essential (από προεπιλογή) δεν επηρεάζονται από την αύξηση των τιμών, καθώς το Netflix δεν έχει αλλάξει αυτό το πακέτο αρχικού επιπέδου.

Αύξηση της δωρεάν συνδρομής: 1 € επιπλέον για το Netflix Standard και 2 € επιπλέον για το Netflix Premium

Η προσφορά Netflix είναι διαθέσιμη στη Γαλλία εδώ και 5 χρόνια. Μετά από μια πρώτη αύξηση τιμών τον Οκτώβριο του 2017 (1 € στην τυπική προσφορά και 2 € στην προσφορά Premium), η πλατφόρμα ανακοίνωσε περαιτέρω αύξηση στις κύριες ευρωπαϊκές αγορές της το καλοκαίρι του 2019. Είναι Αυτή η αύξηση που μόλις έλαβε υπόψη η Free στην τιμή των συνδρομών της, μια αύξηση που ανακοινώθηκε τον περασμένο Ιούλιο.

Το Free δεν είχε ακόμη μεταβιβάσει την αλλαγή τιμής για τους συνδρομητές Netflix Standard και Netflix Premium. Πρόσφατα, ενημερώθηκε η ενότητα Netflix της περιοχής Δωρεάν συνδρομητών. Μαθαίνουμε ότι το Netflix Essentiel παραμένει στη δωρεάν συνδρομή, δηλαδή Το Netflix Standard κοστίζει επιπλέον 4 € το μήνα (έναντι 3 € προηγουμένως) και Το Netflix Premium πηγαίνει επιπλέον 8 € ανά μήνα (έναντι 6 € προηγουμένως).

Θυμηθείτε ότι, για να διευκρινίσει τις προσφορές του, η Free έπρεπε να καθορίσει πώς συμπεριλήφθηκε το Netflix τις εβδομάδες που κυκλοφόρησαν τα νέα του 7 κουτιά.μι γενιά. Ο χειριστής διευκρίνισε ότι αυτό θα πρέπει να θεωρηθεί μείωση ισοδύναμη με τη συνδρομή Netflix Essentiel (ή 7,99 € ανά μήνα).

Πηγή: Freebox Universe