Δωρεάν: νέες πληροφορίες σχετικά με το φθηνό Freebox του στο Android TV

Phonandroid : actu Android et High-tech

Το Free βιάζεται να κυκλοφορήσει το νέο φθηνό Freebox που θα τρέχει στο Android TV. Το κουτί θα πρέπει να κυκλοφορήσει πριν από το τέλος του τρέχοντος έτους και η Free θα είχε αναθέσει την ανάπτυξή της σε τρίτο μέρος.

Η Free προετοιμάζει ένα κουτί Android TV αρχικού επιπέδου με ένα φθηνό πακέτο για να προσπαθήσετε να καλύψετε τις κακές επιδόσεις του Freebox Dela. Το νέο κουτί θα κυκλοφορήσει πριν από το τέλος του έτους και ο χειριστής ενεργοποιείται για να ξεκινήσει εγκαίρως. Η διαρροή του Android TV Rumors που παρουσίασε τα πρώτα στοιχεία σε αυτό το κουτί τον περασμένο Ιούλιο επιστρέφει στη φόρτιση με νέες πληροφορίες.

Δωρεάν: το κουτί Android TV του έχει ανατεθεί σε υπεργολάβο

Ελεύθερος που θέλει να κυκλοφορήσει γρήγορα το νέο του κουτί χαμηλού κόστους, θα είχε εμπιστευτεί την ανάπτυξή του σε μια εξωτερική εταιρεία για να εξοικονομήσει χρόνο. Το Android TV Rumors ισχυρίζεται επίσης ότι το κουτί δεν θα είναι εξοπλισμένο με ένα τσιπ Broadcom. Αυτό θα ήταν πολύ ακριβό γνωρίζοντας ότι ο Free θέλει να έχει ένα φτηνό κουτί. Έτσι, ο χειριστής θα είχε αποφασίσει να χρησιμοποιήσει επεξεργαστή Amlogic S905X2, ένα τσιπ μεσαίας κατηγορίας που κυκλοφόρησε πριν από λίγους μήνες.

Το Free θα βασίζεται επομένως σε ένα κουτί σχεδιασμένο από έναν υπεργολάβο για να αντικαταστήσει το Freebox Mini 4K. Ως υπενθύμιση, η εταιρεία αυτή την εβδομάδα κυκλοφόρησε το Box 4G + που χρησιμοποιεί το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας της για να προσφέρει μια σταθερή εναλλακτική λύση σε εκείνες που ξεχάστηκαν από τις ίνες. Αυτή η προσφορά βασίζεται σε ένα μόντεμ που παρέχεται από την Huawei.

Προς το παρόν, δεν γνωρίζουμε περισσότερα για τα χαρακτηριστικά του νέου κουτιού με ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής Android TV, πόσο μάλλον την προσφορά που ετοιμάζει ο χειριστής και σε ποια τιμή θα προσφερθεί.