Δωρεάν εναντίον Altice-SFR: Τα BFM και RMC θα εξακολουθούν να μεταδίδονται στα Freeboxes μετά τις 16 Αυγούστου 2019

Phonandroid : actu Android et High-tech

Η διαφορά μεταξύ του Free και του Altice-SFR δεν τελειώνει ποτέ. Τέλος, τα κανάλια BFM TV, RMC Découverte και RMC Story δεν θα εξαφανιστούν από το Freeboxes στις 16 Αυγούστου 2019. Σε αντίθεση με τις δηλώσεις του Alain Weill, Διευθύνων Σύμβουλου του ομίλου Altice, η Free έχει έως τις 27 Αυγούστου να σταματήσει να μεταδίδει τα κανάλια σύμφωνα με στην απόφαση του δικαστηρίου του Παρισιού de grande.

Στις 14 Αυγούστου 2019, ο Alain Weill ανακοίνωσε τη μείωση των BFM και RMC στα Freeboxes από τις 16 Αυγούστου 2019. ” Μας ενημέρωσαν ότι δεν υπήρχε άλλη συμφωνία μεταξύ μας και ότι από τις 16 Αυγούστου τα κανάλια μας δεν μπορούσαν πλέον να μεταδοθούν. Έχουμε λοιπόν την υποχρέωση να ενημερώσουμε τους θεατές μας » εξήγησε ο ηγέτης. Οι δύο ηθοποιοί δεν κατάφεραν πράγματι να καταλήξουν σε συμφωνία.

Δωρεάν εναντίον Altice-SFR: χωρίς διακοπή BFM και RMC στα Freeboxes πριν από τις 27 Αυγούστου 2019

Ωστόσο, Τα κανάλια Altice δεν θα εξαφανιστούν αμέσως από τα Freeboxes, αναφέρετε τους συναδέλφους μας από το περιοδικό De Demain. “Δεν θα υπάρξει αλλαγή αυτή την Παρασκευή”εξασφαλίζει μια πηγή κοντά στο αρχείο στο Free. Φαίνεται λοιπόν ότι ο Alain Weill ήταν λίγο γρήγορος στη δουλειά. Σύμφωνα με πληροφορίες των μέσων ενημέρωσης, η προθεσμία της 16ης Αυγούστου δεν αφορούσε το τέλος της μετάδοσης των καναλιών του ομίλου Altice. Σε μια αναπάντητη επιστολή, η ομάδα του Patrick Drahi ζήτησε απλώς από τον Free να σχολιάσει το μέλλον της σύμβασής τους πριν από αυτήν την ημερομηνία. Ο ISP δεν έστειλε απάντηση στην ομάδα.

Διαβάστε επίσης: όλα σχετικά με τη διένεξη μεταξύ του Altice-SFR και του Free

Ωστόσο, το Free πρέπει να σταματήσει εντελώς την εκπομπή των καναλιών πριν από τις 27 Αυγούστου 2019. Μόλις λήξει αυτή η περίοδος, ο ISP κινδυνεύει με πρόστιμο 100.000 ευρώ ανά ημέρα καθυστέρησης. Απομένουν λοιπόν 11 ημέρες για τα δύο μέρη να καταλήξουν σε πιθανή συμφωνία. Σύμφωνα με τον Alain Weill, οι Free και Altice συμφώνησαν σε ένα ποσό, αλλά δεν μπορούν να συμφωνήσουν ” σχετικά με τους νομικούς κινδύνους ».

Πηγή: Το περιοδικό του αύριο