Δωρεάν αρνείται να πληρώσει Altice-SFR, το Galaxy S11 φαίνεται πολλά υποσχόμενο, το Android 10 διορθώνει 193 ελαττώματα, η ανακεφαλαίωση

Phonandroid : actu Android et High-tech

Η Free αρνείται να πληρώσει 4 εκατομμύρια ευρώ στην Altice-SFR για να μεταδώσει τα κανάλια της στα Freeboxes, το Galaxy S11 πρόκειται να κάνει φωτογράφηση, το Android 10 θα επιτρέψει στην Google να διορθώσει έως και 193 μέτρια ελαττώματα ασφαλείας… ενημέρωση για τα χθεσινά νέα.

Πολύ απασχολημένος απολαμβάνοντας τον ήλιο πριν από την επικείμενη επιστροφή στο σχολείο ή ανακαλύπτοντας τα τελευταία νέα από τον κατάλογο Netflix, (συμπεριλαμβανομένης της τρίτης σεζόν των 13 λόγων για τους οποίους), δεν θα μπορούσατε να παρακολουθήσετε τα νέα μαζί μας. Μην πανικοβληθείτε αγαπητοί αναγνώστες, θα σας πούμε τι χάσατε.

Η δωρεάν αρνείται να πληρώσει 4 εκατομμύρια ευρώ στην Altice, τα κανάλια BFM και RMC που καταργήθηκαν από το Freebox

Οι Iliad (Free) και Altice (SFR) δεν έχουν ακόμη καταλήξει σε συμφωνία. Στις 26 Αυγούστου 2019, το FAI σταμάτησε συνεπώς να μεταδίδει τα κανάλια BFM, RMC Découverte και RMC Story στα Freeboxes. Η Altice ζητά το ποσό των 4 εκατομμυρίων ευρώ για ένα πακέτο που περιέχει την αναμετάδοση των καναλιών της, καθώς και σχετικές εμπλουτισμένες υπηρεσίες (επανάληψη, εκκίνηση κ.λπ.). Ο Iliad αρνείται κατηγορηματικά να πληρώσει για μετάδοση δωρεάν καναλιών TNT.

Διαβάστε: Οι συνδρομητές του Freebox στερούνται BFM και RMC

Galaxy S11: Η Samsung ετοιμάζει μια νέα περιοδεία φωτογραφίας

Η διαρροή Ice Universe ισχυρίζεται ότι ότι το Galaxy S11 θα κάνει ένα πρωτοφανές άλμα στις φωτογραφίες. Ανακοινώνει Έτσι αλλαγή στο μεταβλητό σύστημα ανοίγματος με νέο σύστημα υγρού φακού, επιτρέποντας περισσότερα σημεία ανοίγματος χωρίς να καταφεύγουμε σε ένα πιο περίπλοκο μηχανικό σύστημα. Έχοντας αυτό υπόψη, η Samsung λειτουργεί επίσης με Varioptics για χρόνια.

Διαβάστε: Galaxy S11 – θα είναι πρωταθλητής φωτογραφιών;

Με το Android 10, η Google θα διορθώσει 193 τρύπες ασφαλείας

Το Android 10 θα επιτρέψει στην Google να διορθώσει 193 μέτρια ελαττώματα ασφαλείας που εντοπίζονται στον κώδικα του Android. Ορισμένες από αυτές τις ατέλειες επιτρέπουν στους χάκερ να εκτελούν κώδικα εξ αποστάσεως ή να παρέχουν στους εαυτούς τους υψηλότερα προνόμια. Ευτυχώς, οι παραβιάσεις του 193 δεν χρησιμοποιήθηκαν από χάκερ. Μια επιδιόρθωση θα αναπτυχθεί τον Σεπτέμβριο.

Διαβάστε: Android 10 για να διορθώσετε σχεδόν 200 μέτρια ελαττώματα ασφαλείας