Δορυφορικό Διαδίκτυο: Το Nordnet σας συνδέει πλέον με 22 Mbit / s απεριόριστο από 29,90 € / μήνα

Phonandroid : actu Android et High-tech

Το Διαδίκτυο μέσω δορυφόρου μετατρέπεται σε απεριόριστο: Το Nordnet μόλις άλλαξε τον τιμοκατάλογο για να προσφέρει απεριόριστο Διαδίκτυο (με ταχύτητα προτεραιότητας στα πρώτα 50 GB) σε όλες τις προσφορές του Έτσι, μπορείτε να απολαύσετε ταχύτητα 22 Mbit / s ακόμη και στην κορυφή των βουνών, με προσφορές που ξεκινούν από 29,90 € το μήνα.

Το Διαδίκτυο είναι ιδιαίτερα αργό και ψάχνετε λύσεις; Ενώ περιμένετε 4G ή ίνες να φτάσουν στο σπίτι σας, είναι τώρα δυνατό να λάβετε τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο μέσω δορυφόρου απεριόριστα και σε λογική τιμή. Ο χειριστής Nordnet αποφάσισε να αλλάξει όλα τα σχέδιά του σε απεριόριστα δεδομένα: τώρα είναι δυνατή η σύνδεση στο δίκτυο από οπουδήποτε στην ηπειρωτική Γαλλία, συμπεριλαμβανομένης της μέσης του δάσους ή στην κορυφή των βουνών. Ή πιο προσεκτικά σε μια περιοχή που ξεχάστηκε από χειριστές και ISP.

Απεριόριστο δορυφορικό internet; Στο Nordnet είναι ναι

Οι προσφορές της Nordnet είναι μάλλον λογικές, καθώς από 29,90 € το μήνα για 6 μήνες (39,90 € το μήνα μετά) μπορείτε να επωφεληθείτε από 22 Mb / s (λήψη) και 6 Mb / s (μεταφόρτωση) (χρέωση προτεραιότητας στα πρώτα 50 GB δεν μετράται μεταξύ 1 και 6 π.μ.) Οι προσφορές είναι όλες με ελάχιστη δέσμευση 12 μηνών και απαιτούν, για το φθηνότερο, να λάβετε ένα δορυφορικό κιτ (399 € για αγορά). Υπάρχει επίσης προμήθεια 45 ευρώ καθώς και “κόστος προετοιμασίας και παράδοσης” 15 €.

Ωστόσο, η Nordnet δεσμεύεται να μην σας χρεώσει για τυχόν έξοδα που συνδέονται με τον πρόωρο τερματισμό της δέσμευσής σας σε περίπτωση που το κατάλυμα γίνει επιλέξιμο για ίνες. Είναι επίσης δυνατό να επωφεληθείτε από μια άμεση έκπτωση 150 € στον εξοπλισμό και το κόστος στο πλαίσιο του Σχεδίου Ψηφιακής Συνοχής των Εδαφών. Επιπλέον, η περιοχή, το τμήμα ή ο δήμος σας μπορούν να παρέχουν πρόσθετη χρηματοδότηση για να σας συνδέσουν με χαμηλότερο κόστος ή, σε ορισμένες περιπτώσεις, δωρεάν.

Διαβάστε επίσης: Η Amazon θέλει να γίνει παγκόσμιος πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου χάρη σε περισσότερους από 3000 δορυφόρους

Η προσφορά Nordnet Satellite Supernova Vital στα 29,90 € το μήνα για έξι μήνες είναι μια προσφορά που θα λήξει στις 31 Μαρτίου 2020. Τι πιστεύετε για αυτόν τον τύπο πρόσβασης; Το δοκιμάσατε; Μοιραστείτε τα σχόλιά σας στα σχόλια.