Δοκιμή πτώσης iPhone 11 Pro Max: Η Apple διαθέτει πραγματικά το ισχυρότερο γυαλί στην αγορά;

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 23 Σεπτεμβρίου 2019 στις 16 ώρες και 20 λεπτά

Το iPhone 11 Pro Max και το Galaxy Note 10+ έχουν περάσει από τη δοκιμή πτώσης (ή δοκιμή πτώσης). Μια αδίστακτη άσκηση, στόχος της οποίας είναι να ελέγξει την αλήθεια του τι λένε οι κατασκευαστές σχετικά με τη γυάλινη επίστρωση της ναυαρχίδας τους. Η Apple ισχυρίζεται ότι έχει το ισχυρότερο γυαλί στην αγορά ξανά φέτος. Ποια είναι η ετυμηγορία;

Κάποιος θα πίστευε, μετά από μια χιονοστιβάδα δοκιμών πτώσης του iPhone XS εναντίον ανταγωνιστικών smartphone που προσφέρουν σαφώς ισχυρότερες γυάλινες επικαλύψεις, ότι η Apple θα σταματήσει να ισχυρίζεται ότι το ποτήρι των τελευταίων smartphone της είναι το ισχυρότερο. της αγοράς. Λοιπόν όχι: με την παρουσίαση των iPhone 11, Pro και Pro Max, η Apple επιμένει και σημειώνει και ισχυρίζεται σχεδόν ότι το ποτήρι των τελευταίων μοντέλων του είναι συγκρίσιμο με το ατσάλι (δεν υπερβάλλουμε).

Δοκιμή πτώσης του iPhone 11 Pro Max: το γυαλί του δεν είναι ισχυρότερο από αυτό του Note 10+

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για το YouTubers να θέσει τις αξιώσεις της εταιρείας Cupertino στο τεστ δοκιμής πτώσης. Αλυσίδα PhoneBuff, συγκεκριμένα, αποφάσισε να συγκρίνει την αντίσταση του γυαλιού του Note 10+ με αυτή του iPhone 11 Pro. Ένα τεστ του οποίου η ειρωνεία πρέπει να γίνει κατανοητό από την αρχή: η ίδια αλυσίδα είχε ήδη αποδείξει την ανωτερότητα της αντοχής του γυαλιού του Note 10+ σε σύγκριση με εκείνη του γυαλιού του iPhone XS.

Και σύμφωνα με αυτό το νέο βίντεο, φαίνεται δύσκολο να συμπεράνουμε ότι το γυαλί του iPhone 11 είναι φέτος και πάλι πολύ πιο δυνατό από το γυαλί που χρησιμοποιεί η Samsung. Από το πρώτο φθινόπωρο, το iPhone 11 Pro Max υπέστη σημαντική ζημιά. Στο υπόλοιπο του πρωτοκόλλου, τα smartphone πέφτουν από πολλές γωνίες. Και, από αισθητικής απόψεως, το iPhone 11 Pro Max υπέστη τόσο μεγάλη ζημιά που φαίνεται ότι σε αυτό το στάδιο είναι δύσκολο να μην αλλάξετε το γυαλί, και στις δύο πλευρές του υψηλής τεχνολογίας σάντουιτς.

Η σημείωση 10+ λαμβάνει επίσης σημαντική ζημιά, αλλά παραμένει λιγότερο εκτεταμένη. Τα νέα smartphone της Apple έχουν επίσης θετικά αποτελέσματα. Συγκεκριμένα, αντέχει αρκετά καλά όταν πέφτει στις πλευρές χάρη στο πλαίσιο του «χειρουργικού χάλυβα» – ενώ το Note 10+ χρησιμοποιεί πολύ πιο αδύναμο αλουμίνιο. Μια άλλη δοκιμή από το Cnet δείχνει ότι τα δύο smartphone αντέχουν αρκετά καλά σε μια σειρά σταγόνων (χωρίς να σπάσουν το γυαλί), αν και η κάμερα του 11 τελικά δεν λειτουργεί πλέον.

Διαβάστε επίσης: iPhone 11 αποσυναρμολογημένο από το iFixit – είναι πραγματικά δυνατή η αντίστροφη φόρτιση;

Έτσι και τα δύο smartphone φαίνονται αρκετά συμπαγή, αλλά σε περίπτωση που είστε αμφίβολοι, η Apple υπερβάλλει (και η λέξη φαίνεται αδύναμη) όταν μιλά για το «ισχυρότερο γυαλί στον κόσμο» σε ένα smartphone.

Πηγή: 9to5Mac