Διαφήμιση σε smartphone Android Realme: πώς να το απενεργοποιήσετε;

Διαφήμιση σε smartphone Android Realme: πώς να το απενεργοποιήσετε;

Ρεάλ είναι ένας Κινέζος κατασκευαστής smartphone Android το οποίο έχει γίνει αρκετά δημοφιλές χάρη στα εξαιρετικά τηλέφωνα, που διατίθενται σε πολύ επιθετικές τιμές. Τα smartphone της Realme δεν είναι πολύ δημοφιλή στην Ιταλία, αλλά, που κατέχει ένα, μπορεί να έχει παρατηρήσει ότι το λειτουργικό σύστημα Κολοράν ξεκίνησε εμφάνιση διαφημίσεων. Η “λειτουργία” κυκλοφόρησε στα τέλη του 2019. Ευτυχώς, η απενεργοποίηση αυτών των “διαφημίσεων” είναι πολύ απλή. Ας δούμε τότε πώς να αφαιρέσετε διαφημίσεις από τα Realme smartphones

Διαφήμιση smartphone Android Realme: πώς να την απενεργοποιήσετε;  - realme smartphone 2019

Σημείωση: Ρεάλ δεν έχει καμία σχέση με redmi. Η πρώτη είναι μια εταιρεία που ανήκει στον όμιλο BBK, ενώ η Redmi είναι μια υπο-μάρκα της Xiaomi. Αυτό το άρθρο επικεντρώνεται στη διαδικασία για κατάργηση διαφημίσεων από τα smartphone της Realme.

Πώς να απενεργοποιήσετε τη διαφήμιση στο Realme

Για να επιτευχθεί αυτό, αρκούν μόνο μερικές βρύσες:

  1. ανεβαίνω Impostazioni
  2. αφορών Impostazioni Aggiuntive
  3. επιλέγω Get Recommendation
  4. αποεπιλέξτε δίπλα Receive app and content recommendations in system apps such as "Download Management"

Διαφήμιση smartphone Android Realme: πώς να την απενεργοποιήσετε;  - FrShot_1577867570

Αφαιρώντας το τσιμπούρι, δεν θα βλέπετε πλέον διαφημιστικό περιεχόμενο.

Τι να κάνετε εάν δεν βρεθεί η επιλογή

Η Realme ανακοίνωσε την εισαγωγή διαφημίσεων μέσω μιας ανάρτησης στο φόρουμ της. Οι σχετικές συσκευές είναι αυτές που έχουν την ιδιόκτητη έκδοση Android που ονομάζεται Κολοράν στην έκδοση “6” ή μεταγενέστερη.

Η διανομή διαφημίσεων θα ενεργοποιηθεί σταδιακά και δεν είναι σαφές εάν θα επηρεάσει όλα τα τηλέφωνα ή μόνο ορισμένες γεωγραφικές περιοχές. Η παρόμοια δράση της Xiaomi στο παρελθόν, για παράδειγμα, είχε αρχικά ενεργοποιηθεί παγκοσμίως αλλά, στη συνέχεια, απενεργοποιήθηκε και διατηρήθηκε μόνο στις κινεζικές και ινδικές αγορές.