Διατίθενται ενημερώσεις Huawei P20, P20 Pro και Mate 10: EMUI 9.1

Phonandroid : actu Android et High-tech

Τα Huawei P20, P20 Pro και Mate 10 αρχίζουν να λαμβάνουν την ενημέρωση για το EMUI 9.1 στη Γαλλία και την Ευρώπη. Σχετικά με το πρόγραμμα: αλλαγή του σχεδιασμού των εικονιδίων, αύξηση απόδοσης και χώρος αποθήκευσης με τεχνολογία EROFS, λειτουργικότητα GPU Turbo 3.0 και ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας του Ιουλίου 2019.

Η ενημέρωση του EMUI 9.1 είναι τώρα διαθέσιμη στην Ευρώπη σε μοντέλα smartphone Huawei P20, P20 Pro και Mate 10 (θυμηθείτε ότι το τελευταίο δεν έχει κυκλοφορήσει επίσημα στη Γαλλία). Καταφέραμε να το εγκαταστήσουμε σε P20 οι ίδιοι. Λίγες ώρες νωρίτερα ήδη, η Huawei ανέπτυξε την ενημέρωση EMUI 9.1 στο Mate 10 Pro.

Το EMUI 9.1 φτάνει στα Huawei P20, P20 Pro και Mate 10

Η Huawei είχε υποσχεθεί ότι αυτά τα τρία smartphone θα έχουν το EMUI 9.1 τον Ιούλιο του 2019, ο κατασκευαστής περίμενε μέχρι την τελευταία στιγμή για να μας ικανοποιήσει. Κανονικά, ένα παράθυρο θα ανοίξει αυτόματα προσφέροντάς σας να εγκαταστήσετε την ενημέρωση. Εάν όχι, εκτελέστε την ακόλουθη διαδικασία:

  • Τα λέμε σε Ρυθμίσεις του smartphone σας
  • Παω σε Σύστημα
  • Στη συνέχεια πατήστε Αναβάθμιση λογισμικού
  • Κάντε κλικ στο Ελεγχος για ενημερώσεις

Εάν δεν έχετε ακόμα τίποτα, πιθανότατα πρέπει να περιμένετε μερικές ακόμη ώρες. Μην διστάσετε να προσπαθείτε ξανά τακτικά. Η λήψη γίνεται στο παρασκήνιο και στη συνέχεια η εγκατάσταση είναι πολύ γρήγορη. Στο Huawei P20, η ενημέρωση ζυγίζει στα 4,02 GB.

Εκτός από τις μικρές αισθητικές αλλαγές, ειδικά στο επίπεδο των εικονιδίων, το EMUI 9.1 φέρνει συγκεκριμένα τη λειτουργικότητα EROFS που βελτιώνει τη γενική απόδοση (+ 20%) και επιτρέπει εξοικονόμηση χώρου αποθήκευσης (+ 2 GB). Έχουμε επίσης το GPU Turbo 3.0, συμβατό με 25 επιπλέον παιχνίδια, το οποίο προσφέρει μείωση της κατανάλωσης ισχύος του επεξεργαστή κατά 10% και βελτιστοποιεί την απόδοση του συστήματος στο παρασκήνιο. Βρίσκουμε επίσης την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας για τον Ιούλιο του 2019.

huawei p20 emui 9.1