Διακόπτης Nintendo: όχι, οι κασέτες 64 GB δεν είναι ακόμη έτοιμες

Phonandroid : actu Android et High-tech

Το Nintendo Switch θα καλωσορίσει τελικά τις κασέτες 64 GB το 2020; Πολλά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν τις τελευταίες ημέρες ότι η Macronix, ο κύριος προμηθευτής της Nintendo, θα λανσάρει τα τσιπ μνήμης NAND αυτής της χωρητικότητας το επόμενο έτος, ανοίγοντας το δρόμο για την εκπλήρωση μιας παλιάς υπόσχεσης Big N. Αλλά η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική. .

Οι κασέτες παιχνιδιών Nintendo Switch εξακολουθούν να περιορίζονται στα 32 GB παρά την υπόσχεση της Nintendo να τις αυξήσει σε 64 GB το 2018. Ωστόσο, η κυκλοφορία των πρώτων κασετών αυτής της χωρητικότητας είχε αναβληθεί έως το 2019 λόγω “τεχνικών προβλημάτων” ” Καθώς το τρέχον έτος πλησιάζει, οι προγραμματιστές και οι παίκτες περιμένουν ακόμα.

Η Macronix, κατασκευαστής προϊόντων αποθήκευσης που εδρεύει στην Ταϊβάν, ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες ότι τα πρώτα τσιπ μνήμης 3D NAND 48 επιπέδων θα κυκλοφορήσουν στην αγορά το 2020 και αναφέρουν τη Nintendo ως έναν από τους κύριους πελάτες της. Σύμφωνα με πολλά μέσα, αυτά τα τσιπ θα χρησιμοποιηθούν για την ενσωμάτωση Εναλλαγή παιχνιδιών σε κασέτες χωρητικότητας 64 GB.

Οι κασέτες Nintendo Switch δεν χρησιμοποιούν τεχνολογία μνήμης flash

Ενώ είναι αλήθεια ότι το Macronix παρέχει τα δοχεία για το Nintendo Switch, το Η υβριδική κονσόλα χρησιμοποιεί την τεχνολογία XtraROM. Είναι ένας τύπος μνήμης μόνο για ανάγνωση που είναι πιο ανθεκτικός και δεν θέτει σε κίνδυνο την ταχύτητα ανάγνωσης των κασετών. Σύμφωνα με την τοποθεσία TweakTown, η αποθήκευση flash απαιτεί προσωρινή μνήμη, ελεγκτή και εκτελεί επεξεργασία δεδομένων και στις δύο κατευθύνσεις (ανάγνωση και εγγραφή) με υψηλότερο ρυθμό υποβάθμισης. Επιπλέον, οι μνήμες 3D NAND κοστίζουν περισσότερο και μπορεί να αυξήσει την τιμή των παιχνιδιών σε φυσική έκδοση.

Εκτός από την τεχνολογία XtraRom σε δοχεία, οι μάρκες Macronix χρησιμοποιούνται σε άλλα αξεσουάρ Switch. Η Nintendo χρησιμοποιεί μόνο αναμνήσεις flash από τον ταϊβανέζικο προμηθευτή για τα 4MB CMOS των χειριστών JoyCon. Εάν η Nintendo παραγγέλνει μάρκες Macronix 3D NAND, θα χρησιμοποιηθούν για την εσωτερική αποθήκευση της υβριδικής κονσόλας της, αλλά όχι για κασέτες παιχνιδιών. Δεν δόθηκαν λεπτομέρειες από τον προμηθευτή σχετικά με τις κασέτες XtraRom 64 GB και Είναι ακόμα πολύ πιθανό ότι η τεχνολογία θα είναι έτοιμη το 2020, αλλά δεν το γνωρίζουμε σε αυτό το σημείο.

Πηγή: TweakTown