Διακόπτης Nintendo: για 30 €, μπορείτε να αγοράσετε έναν ελεγκτή SNES όπως εκείνη τη στιγμή

Phonandroid : actu Android et High-tech

Οπαδός των ρετρό παιχνιδιών Nintendo, θα είστε στον παράδεισο. Εκτός από την (εκ νέου) ανακάλυψη περίπου είκοσι θρυλικών τίτλων από τον ιαπωνικό εκδότη, ένα ασύρματο χειριστήριο SNES είναι τώρα διαθέσιμο για το Switch. Για να συνδέσετε τα πάρτι στις καλύτερες συνθήκες!

Είναι ίσως το πιο δημοφιλές gamepad 16-bit, μετά το Megadrive, το οποίο διαθέτει δύο επιπλέον κουμπιά. Αυτός είναι πιθανώς ο λόγος για τον οποίο η Nintendo αποφάσισε να το αναπαραγάγει για το Switch. ο κλασικός ελεγκτής κονσόλας SNES δεν έχει χάσει τη λάμψη του, αναπαράγοντας με μια ορισμένη αίσθηση λεπτομέρειας τον σχεδιασμό του προκατόχου του. Θα εκτιμήσουμε κυρίως τη διατηρημένη εργονομία του κατευθυντικού σταυρού και, πάνω απ ‘όλα, χωρίς νήμα για μεγαλύτερη άνεση παιχνιδιού από ό, τι το 1992. Μπορείτε τελικά να επαναφορτίσετε τον ελεγκτή σας και να το συνδυάσετε με το διακόπτη μέσω καλωδίου USB που παρέχεται μαζί του.

Ένα ωραίο μεγάλο σπίτι με λιγότερα από 30 €

Προς το παρόν, είναι δυνατή η προπαραγγελία του ελεγκτή σας Σύστημα Ψυχαγωγίας Super Nintendo (αυτό είναι το πλήρες όνομά του!), απευθείας μέσω του καταστήματος του εκδότη. Προσοχή: το προϊόν είναι αποκλειστικά για συνδρομητές Nintendo Switch Online, με μέγιστη εντολή τεσσάρων ελεγκτών ανά λογαριασμό χρήστη. Κάθε ελεγκτής χρεώνεται στα 29,99 €. Για σύγκριση, σημειώστε ότι ο αρχικός ελεγκτής πωλεί με λιγότερα από 15 $ σε ιστότοπους δημοπρασιών!

Σημειώστε επίσης ότι η Nintendo έχει δεσμευτεί να ξεκινήσει τις παραδόσεις της αύριο, 18 Σεπτεμβρίου 2019. Επομένως, δεν πρέπει να περιμένετε πολύ καιρό για να λάβετε το μαξιλάρι σας. Και ξεκινήστε ένα μέρος του Super mario καρτ, Star Fox ή ακόμη και Zelda: Ένας σύνδεσμος για το παρελθόν υπάρχει ήδη δυνατότητα λήψης στην υπηρεσία Εναλλαγή στο Διαδίκτυο.

Για συνδρομή 3,99 € ανά μήνα ή 12,99 € ετησίως, αυτή η πλατφόρμα για πολλούς παίκτες σας δίνει τη δυνατότητα να παίξετε σε παιχνίδια co-op ή πρόκληση πολλαπλών παιχνιδιών Switch και SNES. Ο ρετρό κατάλογος της Nintendo αναμένεται να διπλασιαστεί τους επόμενους μήνες.