Διακόπτης: Η Nintendo ξεκινά την επισκευή του Joy-Con δωρεάν, ακόμη και χωρίς εγγύηση

Phonandroid : actu Android et High-tech

Η Nintendo αντιδρά στα θέματα Joy-Con Drift του Switch, αυτό το σφάλμα που κάνει τον χαρακτήρα μας να προχωρήσει χωρίς να αγγίξουμε τίποτα. Τίποτα δεν είναι επίσημο, αλλά σύμφωνα με ένα εσωτερικό σημείωμα, οι υπηρεσίες πελατών έχουν τώρα οδηγίες να αποδεχθούν δωρεάν επισκευή του Joy-Con, ακόμη και χωρίς έγκυρη εγγύηση.

Σας αναφέραμε πριν από λίγες ημέρες ότι έχει υποβληθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες συλλογική καταγγελία κατά των προβλημάτων Nintendo Switch Joy-Con. Λοιπόν, ενώ η ανησυχία είναι γνωστή εδώ και περίπου δύο χρόνια, φαίνεται ότι ο κατασκευαστής αποφάσισε τελικά να αντιδράσει. Σύμφωνα με τον Vice, ένα εσωτερικό σημείωμα κυκλοφόρησε εντός της εταιρείας και στάλθηκε σε ομάδες εξυπηρέτησης που τους έλεγαν ότι τώρα έπρεπε να φροντίσουν να επισκευάσουν το Joy-Con δωρεάν και χωρίς όρους, ακόμη και σε περίπτωση μη εγγύησης.

Nintendo Switch: Τα ζητήματα Joy-Con Drift αντιμετωπίστηκαν επιτέλους στα σοβαρά

“Οι πελάτες δεν θα απαιτείται πλέον να παρέχουν απόδειξη αγοράς για επισκευές Joy-Con”, υποδεικνύει την εν λόγω σημείωση. “Επιπλέον, δεν είναι απαραίτητο να επιβεβαιώσετε την κατάσταση της εγγύησης. Εάν ένας πελάτης ζητήσει επιστροφή χρημάτων για επισκευή Joy-Con που έχει ήδη πληρωθεί, επιβεβαιώστε την επισκευή […] και προχωρήστε σε επιστροφή χρημάτων », υποδεικνύει το έγγραφο. Οι καταναλωτές που έχουν ήδη πληρώσει για επισκευή σε πιστοποιημένο centre της Nintendo θα μπορούν επομένως να πάρουν τα χρήματά τους πίσω.

Διαβάστε επίσης: Σύγκριση Nintendo Switch Lite vs Switch: ποιες είναι οι διαφορές

Προς το παρόν, οι πληροφορίες δεν είναι επίσημες και η Nintendo δεν έχει ακόμη κοινοποιήσει σχετικά. Δεν είναι επίσης σαφές εάν αυτό αφορά μόνο τις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου υποβλήθηκε η καταγγελία ή εάν επηρεάζονται όλες οι αγορές. Εάν είστε θύμα του Joy-Con Drift, σε κάθε περίπτωση δεν χάνετε τίποτα προσπαθώντας και ζητώντας από τη Nintendo δωρεάν επισκευή.

Πηγή: Αντιπρόεδρος