Διακόπτης: Η Nintendo εργάζεται σε πτυσσόμενο Joy-Con και είναι λιγότερο στριμμένο από ό, τι ακούγεται

Phonandroid : actu Android et High-tech

Το επόμενο Nintendo Switch θα μπορούσε να επωφεληθεί από το νέο πτυσσόμενο Joy-Con, σύμφωνα με ένα νέο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που εντοπίστηκε στην επίσημη ιαπωνική βάση δεδομένων πνευματικής ιδιοκτησίας. Το πάνω μέρος των ελεγκτών μπορεί να γείρει, ακόμα και όταν το Joy-Con είναι συνδεδεμένο στην κονσόλα.

Η Nintendo φαίνεται αποφασισμένη να φέρει επανάσταση στο Joy-Con του Switch – την υβριδική κονσόλα του – αλλά ήδη θεωρείται ότι είναι οι πιο καινοτόμοι ελεγκτές στην αγορά. Αυτοί οι ασύρματοι ελεγκτές είναι πράγματι συνδεδεμένοι σε κάθε πλευρά της κονσόλας που χρησιμεύει ως σταθμός φόρτισης. Αλλά επίσης μετατρέπονται σε δύο μικρούς ελεγκτές για παιχνίδι δύο παικτών χωρίς να χρειάζεται να αγοράσουν δεύτερο χειριστήριο.

Η Nintendo θα μπορούσε να κάνει το Joy-Con του Switch να κάμπτεται ελαφρώς

Σύμφωνα με ένα νέο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που εντοπίστηκε από την Digital Trends στους μαιάνδρους της επίσημης ιαπωνικής βάσης δεδομένων πνευματικής ιδιοκτησίας, η Nintendo εργάζεται για μια εξέλιξη των ελεγκτών της, η οποία θα μπορούσε να βρεθεί σε μια μελλοντική επανάληψη του Switch. Η ιδιαιτερότητα αυτών; Σύμφωνα με τα σκίτσα, μπορούν να κάμψουν περίπου 30 μοίρες στο πάνω μέρος τους.

Ο σχεδιασμός αυτών των ελεγκτών, που διαφορετικά μοιάζει με αυτόν του τρέχοντος Joy-Con, φαίνεται να είναι συμβατός με το σιδηροδρομικό σύστημα τρέχουσας κονσόλας – αν και αυτό δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί. Επιπλέον, επιτρέπουν την κλίση ακόμη και όταν είναι συνδεδεμένη στην κονσόλα. Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας δεν καλύπτει τους ακριβείς λόγους αυτής της αλλαγής σχεδιασμού. Αλλά δεν υπάρχει ένδειξη ότι η κάμψη του Joy-Con μπορεί να λειτουργήσει ως ένα είδος σκανδάλης.

Ξαφνικά, φαίνεται ότι ο πρωταρχικός στόχος αυτού του νέου σχεδιασμού είναι η εργονομία. Αυτό που δεν θα ήταν απαραίτητα περιττό – το παιχνίδι για πολλές ώρες στον τρέχοντα διακόπτη μπορεί μερικές φορές, όπως έχουμε δει, να προκαλέσει πόνο στον καρπό. Πρέπει να σημειωθεί ότι όλα αυτά εξακολουθούν να βρίσκονται μόνο στο στάδιο της ευρεσιτεχνίας και ότι όλες οι καταθέσεις πνευματικής ιδιοκτησίας δεν οδηγούν σε προϊόντα που διατίθενται στην αγορά.

Διαβάστε επίσης: Nintendo Switch – πώς να επισκευάσετε το Joy-Con δωρεάν

Τι πιστεύετε για αυτήν την πιθανή εξέλιξη του Joy-Con; Μοιραστείτε τη γνώμη σας στα σχόλια.

Πηγή: Ψηφιακές τάσεις