Διακόπτης: Η Nintendo επισημοποιεί ένα νέο μοντέλο με περισσότερη μπαταρία

Phonandroid : actu Android et High-tech

Ο διακόπτης Nintendo ενημερώνεται από την πλευρά του υλικού. Ένα νέο μοντέλο θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο του 2019, στην ίδια τιμή με το τρέχον Switch. Και αυτό προσφέρει μια θεαματική αύξηση της αυτονομίας: από 2,5 έως 6,5 ώρες με φόρτιση σε φορητή λειτουργία σε 4,5 έως 9 ώρες.

Μετά από μια άνοιξη κατά την οποία όλα τα μάτια ήταν στραμμένα σε κονσόλες επόμενης γενιάς (PS5 και Xbox Scarlett), καθώς και σε cloud gaming (Google Stadia, Microsoft xCloud), η Nintendo ρυθμίζει το ρυθμό αυτό το καλοκαίρι. Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση του Nintendo Switch Lite, ο κατασκευαστής επισημοποιεί μια νέα έκδοση του τυπικού διακόπτη.

Nintendo Swich: διάρκεια ζωής μπαταρίας μεταξύ 4,5 και 9 ωρών στο νέο μοντέλο

Θα μπορούσαμε να το δούμε να έρχεται: διάφορα στοιχεία που δείχνουν ένα μοντέλο Nintendo Switch αναθεωρημένο μέχρι σήμερα. Αν περιμέναμε αλλαγή, υπάρχουν κάποιες καλές εκπλήξεις. Πρώτον, δικαιούμαστε ένα σημαντικό κέρδος στην αυτονομία: μεταξύ 4,5 και 9 ωρών σε φορητή λειτουργία και 5,5 ώρες στο The Legend of Zelda: Breath of the Wild για το νέο μοντέλο (MOD. HAC- 001-01). Το παλιό Switch, κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2017 με το αναγνωριστικό MOD. Το HAC-001 προσφέρει διάρκεια ζωής μπαταρίας μόνο 2,5 έως 6,5 ώρες, με 3 ώρες για το The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

Διαβάστε επίσης: Σύγκριση Nintendo Switch Lite vs Switch: ποιες είναι οι διαφορές

Άλλα καλά νέα, το νέο Switch θα κυκλοφορήσει από τον Αύγουστο του 2019. Τέλος, όπως υποψιαζόμασταν, η τιμή του παραμένει αμετάβλητη. Εάν σκοπεύετε να αγοράσετε την υβριδική κονσόλα, τότε σας συμβουλεύουμε να περιμένετε. Η τιμή του παλιού μοντέλου θα μειωθεί τις επόμενες εβδομάδες εάν θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα. Και αν θέλετε να επωφεληθείτε από τις ειδήσεις, θα κοστίσει το ίδιο όπως και τώρα.

Προς το παρόν, η Nintendo δεν έχει ανακοινώσει τις αλλαγές από την άποψη του τεχνικού φύλλου. Δεν είναι γνωστό εάν η κονσόλα θα δικαιούται νέα μπαταρία ή εάν άλλες τροποποιήσεις προκαλούν αυτή τη θεαματική αύξηση της αυτονομίας. Προηγούμενες αναφορές ανέφεραν συγκεκριμένα ένα νέο SoC Tegra X1 από τη Nvidia, το οποίο θα μπορούσε επίσης να εξηγήσει αυτήν την αύξηση της απόδοσης.