Διακοπή Bouygues Télécom: το περιστατικό έχει πλέον επιλυθεί

Phonandroid : actu Android et High-tech

Ενημέρωση 16 Οκτωβρίου 2019 στις 6 μ.μ.:

Η διακοπή του δικτύου Bouygues Télécom έχει πλέον τελειώσει, λέει ο ISP.

Το Bouygues Télécom είναι το θύμα ενός μεγάλου εθνικού αποκλεισμού. Από χθες, χιλιάδες συνδρομητές Bbox δεν μπόρεσαν πλέον να συνδεθούν στο Διαδίκτυο σε όλη τη Γαλλία. Στο λογαριασμό του στο Twitter, ο ISP επιβεβαίωσε γρήγορα την ύπαρξη σημαντικών προβλημάτων δικτύου που προκαλούνται ορατά από την κοπή ενός καλωδίου οπτικών ινών. Το περιστατικό φαίνεται ότι επιλύεται.

Αυτή την Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019, πολλοί συνδρομητές της Bouygues Télécom βρέθηκαν στερημένοι από σύνδεση στο Διαδίκτυο κατά τη διάρκεια του απογεύματος. Όπως φαίνεται στον ιστότοπο του DownDetector, μια πλατφόρμα που παραθέτει τις βλάβες και τις δυσλειτουργίες ενός πλήθους υπηρεσιών, τις πληγείσες περιοχές είναι: Μπορντό, Τουλούζη, Λυών, Μασσαλία και Παρίσι.

Διαβάστε επίσης: Bouygues Telecom – χάρη στο Wi-Fi, πολλοί συνδρομητές έχουν πλέον το δικαίωμα δωρεάν κλήσεων και SMS

Bouygues Télécom: μια αποτυχία στο Διαδίκτυο επηρεάζει πολλά τμήματα

Στο λογαριασμό του στο Twitter, Η Bouygues Télécom επιβεβαίωσε ότι πράγματι σημειώθηκε διακοπή λειτουργίας στο δίκτυό του. «Έχουμε τις πληροφορίες για μια περικοπή καλωδίου οπτικών ινών, αλλά δεν έχουμε καθυστέρηση στην ανάλυση. Οι τεχνικοί καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να επιλύσουν το πρόβλημα το συντομότερο δυνατό » διαβεβαιώνει τον Bouygues. Σήμερα το πρωί, οι υπεύθυνοι του λογαριασμού Twitter διαβεβαίωσαν πολλούς συνδρομητές ότι το περιστατικό έκλεισε «Από τις 1πμ».

Δυστυχώς, παρά τους ισχυρισμούς του χειριστή, ορισμένοι συνδρομητές εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν προβλήματα σύνδεσης στο Διαδίκτυο. Ορισμένοι ισχυρίζονται επίσης ότι δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν κλήσεις ή να στείλουν μηνύματα κειμένου. Μεταξύ 1 π.μ. (ώρα της θεωρητικής επίλυσης του σφάλματος) και τώρα, το DownDetector έχει καταγράψει περίπου εξήντα παράπονα.

Εάν συνεχίσετε να αντιμετωπίζετε προβλήματα, σας συμβουλεύουμε να επικοινωνήσετε απευθείας με την Bouygues Télécom. Ο χειριστής θα μπορούσε να σας προσφέρει ένα φάκελο δεδομένων 4G, ώστε να μπορείτε να σερφάρετε με ηρεμία κατά τη διάρκεια της διακοπής. Ως υπενθύμιση, ο ISP παρέχει επίσης ένα δωρεάν κλειδί 4G στα καταστήματά του. Είστε ακόμα χωρίς σύνδεση στο Διαδίκτυο; Περιμένουμε την κατάθεσή σας στα σχόλια.