Διακοπή προβλημάτων κατά την πραγματοποίηση κλήσεων με iPhone 8 και 8 Plus χάρη στο iOS 11.0.2

Διακοπή προβλημάτων κατά την πραγματοποίηση κλήσεων με iPhone 8 και 8 Plus χάρη στο iOS 11.0.2

Πριν από μια εβδομάδα, αναφέραμε τις ειδήσεις σχετικά με την αναφορά προβλημάτων που αντιμετώπισαν ορισμένοι χρήστες του iPhone 8 ή iPhone 8 Plus Apple: συγκεκριμένα έγινε λόγος για την παρουσία του θόρυβος στο παρασκήνιο διαλείπουσα κατά τη διάρκεια κλήσεων που πραγματοποιούνται με τη συσκευή.

Ο Κολοσσός του Cupertino είχε αναγνώρισε το πρόβλημα και είχε δηλώσει ότι βρισκόταν ήδη στη δουλειά για να το λύσει σε ένα άμεσο μέλλον αναβάθμιση λογισμικού, που σημαίνει ότι η ταλαιπωρία δεν οφείλεται και δεν οφείλεται σε ελάττωμα υλικού.

Λοιπόν, μετά από μερικές ημέρες, η εταιρεία της Καλιφόρνιας έχει ήδη διορθώσει το πρόβλημα, απελευθερώνοντας τοΕνημέρωση iOS 11.0.2. Η νέα ενημέρωση έχει βάρος 286,8 MB και – όπως δηλώνεται από την ίδια εταιρεία – φέρνει διαφορετικά διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις για iPhone και iPad.

Για να είμαστε πιο ακριβείς, η τελευταία έκδοση του iOS:

  • Αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα που προέκυψε κατά την πραγματοποίηση κλήσεων για μικρό αριθμό συσκευών iPhone 8 και iPhone 8 Plus στις οποίες παρουσιάζεται θόρυβος στο παρασκήνιο
  • Αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα που μπορεί να κρύψει μερικές φωτογραφίες.
  • Αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα όπου τα συνημμένα σε κρυπτογραφημένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου S / MIME δεν άνοιξαν.

Για να ενημερώσετε τη συσκευή σας Apple, απλώς επιλέξτε τα στοιχεία Ρυθμίσεις> Γενικά> Ενημέρωση λογισμικού. Συνιστούμε το σύνδεση σε δίκτυο Wi-Fi είναι τουλάχιστον 50% διάρκεια λειτουργίας μπαταρίας πριν προχωρήσετε στη λήψη και εγκατάσταση της νέας ενημέρωσης.

[amazonjs asin=”B075TGMMNK” locale=”IT” title=”APPLE IPHONE 8 64Gb Space Gray MQ6G2QL/A ITALIA”]

[amazonjs asin=”B075LZ4VQW” locale=”IT” title=”Apple iPhone 8 Plus 64 GB Space grigio MQ8L2ZD/A”]