Διαβάστε το Asus GX 1000, το ποντίκι του Asus ROG (Republic Of Gamer)

Καλώς ήλθατε πίσω φίλοι του newsdigitali.com, βρισκόμαστε σήμερα για να εξετάσουμε ένα νέο ποντίκι τυχερού παιχνιδιού, τοAsus GX 1000, ποντίκι του Asus ROG (Republic Of Gamer)

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

  • Τεχνολογία συνδεσιμότητας: Ενσύρματο, USB 2.0
  • Παρακολούθηση: Laser
  • Υποστήριξη λειτουργικού συστήματος: Windows® 8, Windows® 7, Windows® Vista, Windows® XP
  • Διαστάσεις: 128,5 * 65,5 * 43,5 χιλιοστά
  • Βάρος 150g-175g (με όλα τα πρόσθετα βάρη)
  • Περιεχόμενα: GX1000 Mouse, Mouse Pad, 5g X5 Internal Weights

Λογισμικό

Το GX 1000 διαθέτει ένα πολύ ωραίο και εύχρηστο λογισμικό, σας επιτρέπει να ορίσετε οποιοδήποτε κλειδί (ακόμη και αυτά που βασίζονται σε ένα κανονικό ποντίκι) με εισόδους όλων των ειδών, στην πραγματικότητα είναι δυνατή η αποθήκευση μακροεντολών που φτάνουν έως και 84 συνδυασμούς πλήκτρων! Ένας αριθμός που μπορεί εύκολα να ικανοποιήσει ακόμη και τον πιο απαιτητικό παίκτη. Από το λογισμικό μπορείτε να ρυθμίσετε τη συχνότητα από 125 έως 1000 Hz, την ταχύτητα κύλισης και την ταχύτητα διπλού κλικ. Στο λογισμικό έχουμε 4 προφίλ, με 4 επίπεδα dpi να ρυθμίζονται το καθένα.

κλειδιά

Το GX 1000 έχει τρία επιπλέον πλήκτρα στα αριστερά και ένα κεντρικό κάτω από το τιμόνι. Τα πλήκτρα είναι πολύ άνετα, εύκολα προσβάσιμα και ενεργοποιούνται με απαλό πάτημα.

Αισθητήρας

Ο αισθητήρας είναι πραγματικά φανταστικός, έχουμε τουλάχιστον 50 dpi και μέγιστο 8200, ο αισθητήρας είναι πολύ ακριβής σε οποιαδήποτε επιφάνεια, αλλά προφανώς κάνει το μέγιστο σε ένα χαλί. Ωστόσο, ακόμη και σε κανονικές επιφάνειες, ο αισθητήρας δεν απογοητεύει καθόλου.

Βάρος

Το GX 1000 είναι ένα ποντίκι με μέσο βάρος, μπορεί να εισαγάγει 5 βάρη των 5 γραμμαρίων που το καθιστούν πολύ προσαρμόσιμο, ωστόσο ακόμη και το βασικό βάρος είναι ισορροπημένο και πολύ άνετο για όλους τους παίκτες.

Καλώδιο

Το παρόν καλώδιο είναι πλεκτού τύπου, με μέσο πάχος αλλά πολύ υψηλή αντίσταση, το οποίο ωστόσο δεν επηρεάζει τη χρήση του ποντικιού σε περιορισμένους χώρους.

Εργονομία

Το δάχτυλο, το νύχι ή το Palm Grip δεν κάνουν καμία διαφορά σε αυτό το ποντίκι. Μπορεί να φανεί ότι έχει σχεδιαστεί για Gamers, είναι πραγματικά πολύ άνετο, επιτρέποντας τον απόλυτο έλεγχο των κινήσεών μας. Όλα τα κλειδιά είναι εύκολα προσβάσιμα. Οι αριστεροί χειριστές δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα με τη λαβή, αλλά ίσως είναι δύσκολο να πατήσετε τα πρόσθετα κουμπιά στα αριστερά.

Χαλάκι

Περιλαμβάνεται στο πακέτο ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Μόλις τοποθετηθεί φαίνεται σχεδόν κολλημένο στην επιφάνεια. Το ποντίκι μετακινείται σε αυτό πολύ εύκολα, βελτιώνοντας περαιτέρω την εμπειρία παίκτη μας. Ωστόσο, το χαλί έχει μεγάλο μέγεθος και επιτρέπει ευρείες κινήσεις.

Συμπεράσματα

ΜΕΓΑΛΟ’Asus GX 1000 είναι ένα υπέροχο ποντίκι τυχερού παιχνιδιού, είναι πολύ άνετο από την αρχή. Και σας επιτρέπει να κινηθείτε με τη μέγιστη ακρίβεια, αισθάνεστε σχεδόν συνδεδεμένοι με τον κέρσορα του ποντικιού. Από την άποψη των υλικών, είναι εξαιρετικό, συμπαγές και ανθεκτικό, που δημιουργήθηκε ειδικά για να αντέχει σε κάθε είδους κατάχρηση και χρήση.

Χάρη στο λογισμικό, η προσαρμογή παραμένει απλή και αποτελεσματική, επιτρέποντας τη βέλτιστη προσαρμογή ακόμη και για τους λιγότερο έμπειρους. Η εργονομία αυτού του ποντικιού είναι φανταστική, βελτιστοποιείται για κάθε τύπο λαβής και δεν δημιουργεί ενόχληση (εκτός από μια μικρή δυσκολία στο πάτημα των πρόσθετων πλήκτρων) για τα αριστερά άτομα.
Το ποντίκι έχει 3 χρώματα φωτισμού. Κόκκινο με προφίλ 2, πράσινο με προφίλ 3 και πορτοκαλί με προφίλ 4. Δεν υπάρχει διαθέσιμος φωτισμός με το προφίλ . Συνολικά, είναι ένα καλοφτιαγμένο ποντίκι και μόνο για 75 θα μπορούσατε να πάρετε το ποντίκι και το ποντίκι σας σπίτι!